One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayOther Aggregators (Planets)

Αναβολή συνάντησης – Παραδοσιακοί χοροί στην Ελαία.

By katalipsielaia
Θα πραγματοποιηθεί την  επόμενη Τετάρτη 16/09/2020 η πρώτη συνάντηση μετά το θέρος της ομάδας των παραδοσιακών χορών της Ελαίας. Ώρα συνάντησης : 19:30 Φέρτε μαζί σας μαντίλι.                 Επόμενη Διαχειριστική Συνέλευση Τρίτη 08/09/2020 στις 19:30 

12-9: Αντικρατική-Αντικαπιταλιστική Πορεία ενάντια στο Thessaloniki Helexpo Forum

By terraincognita
Η διεξαγωγή του Thessaloniki Helexpo Forum έναντι της φετινής ΔΕΘ, ως συμβιβαστική λύση αποσυμπίεσης απέναντι στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν λόγω του νέου κύκλου έξαρσης της πανδημικής νόσου covid-19, ξεσκεπάζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τη στρατηγική και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη όλο αυτό το διάστημα: τα κέρδη των αφεντικών μπαίνουν κατά πολύ … Continue reading "12-9: Αντικρατική-Αντικαπιταλιστική Πορεία ενάντια στο Thessaloniki Helexpo Forum"

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε-Αλληλεγγύη στην Rosa Nera

By terraincognita
Ξημερώματα Σαββάτου 5/9 το κράτος συνεχίζει το κατασταλτικό του έργο απέναντι σε όσους/ες αγωνίζονται για την καταστροφή του. Μπάτσοι όλων των ειδών εισβάλλουν και εκκενώνουν την κατάληψη Rosa Nera στα Χανιά. Μία κατάληψη που επι 16 χρόνια στέγαζε συντρόφους/ισσες που επέλεξαν να εναντιωθούν στον εκβιασμό του ενοικίου, υπήρξε κέντρο ποικίλων δραστηριοτήτων συμμετέχοντας σε πολλούς τοπικούς … Continue reading "Μην καρτεράτε να λυγίσουμε-Αλληλεγγύη στην Rosa Nera"

Μαζική προπαγανδιστική παρέμβαση ενόψει της πορείας αλληλεγγύης

By terraincognita
Το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε μαζική προπαγανδιστική παρέμβαση με αφίσες, κείμενα και τρικάκια από συντρόφισσες και συντρόφους της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης, ενόψει της πορείας αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita την Τρίτη 8-9, στις 19:00 στην Καμάρα. Τίποτα δε μας λυγίζει-Τίποτα δε μας σταματά Η Terra θα μείνει κατάληψη για πάντα  

[Αναδημοσίευση] Έκτακτο αντιφασιστικό κάλεσμα

By allerta
Έκτακτο αντιφασιστικό κάλεσμα αύριο Κυριακή 6/9 στις 17.00 στο παλιό ψυχιατρείο με αφορμή το κάλεσμα/συγκέντρωση των ενεργών ακομμάτιστων πολιτών κέρκυρας οι οποίοι αναπαράγουν διαρκώς εθνικιστικο λόγο.

Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Rosa Nera | Νέα συνέλευση 7/9-ώρα:19:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Ηράκλειο Κρήτης 5-9-20 : Μετα την απογευματινή συνέλευση που καλέστηκε με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά,αποφασίστηκε σαν άμεση απάντηση ενάντια στην καταστολή και την αστυνομοκρατία να γίνει πορεία αλληλεγγύης στο κέντρο της πόλης.Στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου η πορεία ξεκίνησε απο την Κατάληψη Ευαγγελισμού με περίπου 80 άτομα και κινήθηκε … Continue reading "Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Rosa Nera | Νέα συνέλευση 7/9-ώρα:19:00"

Σινιάλο αλληλεγγύης από το Hambacher forst

By terraincognita
Πανό αλληλεγγύης ενάντια στην εκκένωση της κατάληψής μας, αναρτημμένο στο κατηλειμμένο δάσος Hambacher Forst.

Ανακοίνωση της Κατάληψης Ευαγγελισμού για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
ΤΑ ΡΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ Μερικά πρόχειρα λόγια για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη και τις κατασταλτικές επιχειρήσεις του κράτους στην τωρινή συγκυρία. Αύγουστος 2020: εν μέσω πανδημίας, σε μια περίοδο, μετά την επιβεβλημένη από το κράτος καραντίνα, όπου φαντάζει κάθε … Continue reading "Ανακοίνωση της Κατάληψης Ευαγγελισμού για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη"

Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανια. | 5/9-ώρα:18:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Καλούμε απόψε έκτακτη ανοιχτή συνέλευση με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανια. Σάββατο 05/09 στις 18:00 στην κατάληψη Ευαγγελισμού. Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

πρώτο κείμενο της κατάληψης σχετικά με την εκκένωση

By Rosa Nera
Τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στην κατάληψη Rosa Nera συλλαμβάνοντας δεκαέξι συντρόφους και συντρόφισσες, εκ των οποίων οι πέντε είναι μετανάστες και οι οποίοι κρατήθηκαν σε διαφορετικό χώρο από τους υπόλοιπους και μεταφέρθηκαν ξεχωριστά στο αστυνομικό τμήμα. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση αλληλέγγυου προς την κατάληψη κόσμου μέχρι την ώρα της μεταγωγής των συλληφθέντων όπου οι μπάτσοι … Continue reading "πρώτο κείμενο της κατάληψης σχετικά με την εκκένωση"

Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις

By allerta
Με αφορμή την σημερινή εκκένωση της Rosa nera, και τις υπόλοιπες εκκενώσεις/απειλές σε καταλήψεις της τελευταίας περιόδου, καλούμε σήμερα, Σάββατο 5/9, 19:00 σε έκτακτη ανοιχτη συνέλευση αλληλεγγύης, στην κατάληψη Allerta.   Κείμενο της Rosa Nera σχετικά με την εκκένωσή της ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ 10, 100, 1000αδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αποστολή πακέτου αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας

By terraincognita
Στις 17 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της κατάληψης Terra Incognita, οι μπάτσοι μεταξύ άλλων δεσμεύουν την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Πέτρου Ράλλη (οι οποίες στο μεσοδιάστημα μεταφέρθηκαν όλες στην Αμυγδαλέζα), μια προσπάθεια που συνέβαλλε στην παύση του αποκλεισμού και της εξαίρεσης των αόρατων πληθυσμών από την κρατική διαχείριση της … Continue reading "Αποστολή πακέτου αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας"

Χιλή: Γράμμα της αιχμάλωτης συντρόφισσας Monica Caballero απ’ τη φυλακή του Σαν Μιγκέλ

By ragnarok
Για όσες και όσους αντιτίθενται σε τούτο το σύστημα του τρόμου, η φυλακή πάντα είν’ ένα πικρό ποτήρι, πάντα πληγώνει. Η φυλακή κι εγώ είμαστε παλιοί γνωστοί, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι, αλλάξαμε κι δύο και μάθαμε πολλά ο ένας απ’ τον άλλον ανά τα χρόνια… Όμως, ασχέτως του πόσο χρόνο … Continue reading "Χιλή: Γράμμα της αιχμάλωτης συντρόφισσας Monica Caballero απ’ τη φυλακή του Σαν Μιγκέλ"

Franco Di Gioia: Χωρίς τύψεις, χωρίς οίκτο – Ενάντια σε αφέντες και εξουσιαστές

By ragnarok
Είναι διαθέσιμη η ελληνική μετάφραση του βιβλίου του Franco Di Gioia «Senza scrupoli, senza pietà contro padroni e governanti». Χαιρόμαστε που ενθυμούμαστε τον σύντροφό μας ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή πριν λίγο καιρό, συνεχίζοντας να διαχέουμε τα ελεύθερα λόγια του στον κόσμο. Online ανάγνωση ή κατέβασμα του βιβλίου σε μορφή PDF Πηγή: Act For … Continue reading "Franco Di Gioia: Χωρίς τύψεις, χωρίς οίκτο – Ενάντια σε αφέντες και εξουσιαστές"

Γαλλία, Παρίσι: Αναλήψεις ευθύνης για δύο εμπρηστικές επιθέσεις στην Eiffage και στη Vinci

By ragnarok
Η Eiffage στις φλόγες Εμπρησμός βαν της Eiffage Η αλληλεγγύη προς τα έγκλειστα συντρόφια μας είναι κάτι το θεμελιώδες. Και ακόμη κι αν αποτελεί μια διαρκή πρακτική που ασκείται μέρα με τη μέρα, μας αρέσει η ιδέα μιας διαθνούς καμπάνιας προκειμένου να τους επαναφέρουμε στο προσκήνιο. Μια αλληλεγγύη που θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω … Continue reading "Γαλλία, Παρίσι: Αναλήψεις ευθύνης για δύο εμπρηστικές επιθέσεις στην Eiffage και στη Vinci"

Ιταλία, Ρώμη: Εμπρηστική επίθεση σε σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας

By ragnarok
Ρώμη, 1/9/20 Πυρπολήθηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης και/ή οπτικών ινών κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας. Ενάντια στην τεχνολογική κοινωνία του ελέγχου. Ενάντια σε κάθε κελί. Λευτεριά στα αναρχικά συντρόφια που πλήττονται απ’ την καταστολή. Πηγή: Act For Freedom Now Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Συγκέντρωση για την υπεράσπιση της κατάληψης Libertatia

By terraincognita
Στις 23 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εργασιών ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia, μπάτσοι όλων των ειδών διεξάγουν μια τεράστια επιχείρηση κατά την οποία εισβάλλουν στο κτίριο και συλλαμβάνουν 12 συντρόφους και συντρόφισσες. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επισκευής της σκεπής στο πλαίσιο των εργασιών ανοικοδόμησης του κτιρίου που είχε καταστραφεί από εμπρηστική επίθεση φασιστών, οι … Continue reading "Συγκέντρωση για την υπεράσπιση της κατάληψης Libertatia"

Νέα παρέμβαση στη γειτονιά της κατάληψης

By terraincognita
Για ακόμη μια μέρα, εν όψει της πορείας ενάντια στην εκκένωση της κατάληψης μας, μέλη της διαχειριστικής συνέλευσης της κατάληψης Terra Incognita πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με αφίσες, τρικάκια και κείμενα γύρω από τη γειτονιά μας, εκεί όπου το τελευταίο διάστημα έχουν στρατοπεδεύσει οι δυνάμεις καταστολής κρατώντας σε ομηρία το απελευθερωμένο μας έδαφος. Αυτή η γειτονιά είναι … Continue reading "Νέα παρέμβαση στη γειτονιά της κατάληψης"

Hip Hop Party για δικαστικά έξοδα των φυλακισμένων αναρχικών Κ.Σακκά και Γ.Δημητράκη

By apertus2
Hip Hop Party για δικαστικά έξοδα των φυλακισμένων αναρχικών Κ.Σακκά και Γ.Δημητράκη Παρασκευή 4/9/2020

Αυτοοργανωμένο καφενείο/BAR

By allerta
Αυτοοργανωμένο καφενείο/BAR, με surf/rockabilly/electroswing μουσική. Τετάρτη 9/9, 21:00. *Στο χώρο πραγματοποιείται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις κρατούμενες της Πέτρου Ράλλη, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.*  

Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Αντινομία

By allerta
Σχετικά με όσα ακούγονται για την κατάληψη Αντινομία… Η επίθεση στις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα αποτελεί βασικό και κεντρικό άξονα στα σχέδια κράτους και κεφαλαίου ως κομμάτι της γενικότερης επίθεσης στους από τα κάτω. Η επίθεση αυτή έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και μήνες. Εκκενώσεις καταλήψεων, βασανισμοί, αναβάθμιση των μέσων πειθάρχησης και επιτήρησης, της … Continue reading "Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Αντινομία"

David Graeber, anthropologist and author of Bullshit Jobs, dies aged 59

By Sian Cain
The anarchist and author of bestselling books on capitalism and bureaucracy died in a Venice hospital on Wednesday.

Carlo Cafiero

By Dmitri (republishing)
460_0___30_0_0_0_0_0_carlo_cafiero.jpgCarlo Cafiero (Barletta, 1 Σεπτεμβρίου 1846 – Nocera Inferiore, 17 Ιουλίου 1892)
Ιταλός επαναστάτης, «μπακουνικός» αναρχικός αγωνιστής και συγγραφέας πολιτικών δοκιμίων.

Τι εννοούν οι αναρχικοί με τον

By Daniel al-Rashid*
48416474_2240816029578112_4292418383233679360_n.jpgΌπως περιγράφει ο Guillaume, η συλλογική εξουσία είναι το αποτέλεσμα της ομοσπονδιοποίησης των ομάδων και ενεργεί για τη διατήρηση και εγγύηση της ομοσπονδιακής σύμβασης. Δεν μετατρέπεται σε κάτι ανώτερο από τις ομοσπονδιακές κοινότητες, όπως αυτό που είναι το κράτος, δηλαδή εξουσία πάνω στην υπάρχουσα κοινωνία. Η κυβέρνηση διαλύεται και μπαίνουμε πραγματικά σε μια κατάσταση «αναρχίας, δηλαδή απουσίας κεντρικής εξουσίας».

O Brasil redescobre seu vínculo com o Líbano. Três temas, um apontamento e uma conclusão lógica.

By BrunoL
lbano_brasil_palestina_agosto2020.jpgParece que finalmente as grandes emissoras de TV do Brasil “redescobriram” o Líbano e nossa gigantesca descendência.
A enorme colônia foi observada através de um conjunto de virtudes além do embranquecimento de uma classe média, média alta e frações de classe dominante cujos mais notáveis membros formam a “vergonha dos árabes”. No texto que segue fazemos uma correlação entre a missão brasileira para a terra ancestral, o papel da solidariedade à Causa Palestina e uma razoável proposta de arranjo e aproximação diplomática, contando tanto com capitais emigrados como os recursos humanos da diáspora e sua descendência. Desenvolvemos o texto como um esforço, grão de areia na (re)construção da tão sonhada esquerda árabe-brasileira.

Book Review: 'Deciding For Ourselves'

By LAMA
deciding.jpgA review of a collection of essays about contemporary examples of direct democracy.

Προς υπεράσπιση των Διαφωνιώ&a

By Dmitri (republish)
markusspiskedqixqgjxzaunsplash.jpgΕάν θέλουμε να καταργήσουμε τα κράτη στο όνομα της δημοκρατίας, τότε πρέπει επίσης να εγκαταλείψουμε την άνεση και να υποστηρίξουμε τις συγκρούσεις. Εάν θέλουμε οι φονταμενταλιστικές κοσμοθεωρίες (της αριστεράς και της δεξιάς) να χάσουν την αίγλη τους, πρέπει να αγκαλιάσουμε την πολυπλοκότητα. Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, να διαφωνούμε, να παλεύουμε και να συμφωνούμε τελικά. Μέχρι να μπορέσουμε να συνεργαστούμε, μέχρι να απελευθερωθούμε από τα κουκούλια μας, θα χρειαζόμαστε πάντα ένα κράτος για να μας προστατεύει.

Ο Λευκορώσος αναρχικός Vasily Kolyada

By Yuri Glushakovi
vasily_kolyada.jpgΤο 1925, η GPU (Κεντρική Πολιτική Διεύθυνση) του Gomel συνέλαβε τον εργαζόμενο συντήρησης σιδηροδρόμων Korostelev στο τμήμα διπλής γραμμής Yakimovka (στο 446 χιλιόμετρο του Δυτικού Σιδηροδρόμου). Η πρώτη σελίδα του αρχειοθετημένου φακέλου του εν λόγω κρατούμενου είναι βασικά ένα κομμάτι ενός φύλλου χαρτιού με την αρχή μιας χειρόγραφης βιογραφίας ενός F. D. Korostelev. Το φύλλο είναι τσαλακωμένο και καλυμμένο από καφέ κηλίδες, πιθανώς ίχνη αίματος, το οποίο μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιήθηκε η «φυσική ενεργή μέθοδος ανάκρισης» (όπως ήταν γνωστή τότε). Το επόμενο φύλλο περιέχει μαρτυρία-κατάθεση του V. V. Kolyada, ενός αναρχικού που κρυβόταν με το όνομα Korostelev.

Stuart Christie 1946-2020

By John Patten*
christie.pngΑναρχικός αγωνιστής, συγγραφέας και εκδότης
Η απειλή της θανατικής ποινης με την garotte και η εικοσαετής, τελικά, ποινή του, επέστησαν τη διεθνή προσοχή στην αντίσταση στο καθεστώς του Φράνκο. Στη φυλακή ο Christie σχημάτισε μόνιμες φιλίες με αναρχικούς μαχητές της δικής του αλλά και παλαιότερων γενεών. Επέστρεψε από την Ισπανία το 1967, μεγαλύτερος και σοφότερος, αλλά εξίσου αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα και να χρησιμοποιήσει τη φήμη του για να βοηθήσει τους συντρόφους που άφησε πίσω του.

Pierre Ramus, θεωρητικός του αναρχισμού

By Dmitri (trns and ed)
ramus_01.jpgΗ παρούσα βιογραφία του Pierre Ramus περιλαμβάνεται στην μπροσούρα των “Why does Anarchism progress so slowly”, μια έκδοση των ισπανόφωνων εκδόσεων Acracia σε συνεργασία με το Grupo Cultural de Estudios Sociales στη Μελβούρνη ,τον Ιούλη του 2020. Μετάφραση: Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης.

How did the Belarusians come to rebellion against the dictatorship

By Pramen
belarusriots.jpgIf you had asked people in Belarus how long the dictatorship of Lukashenko was left in early 2020, they would have looked at you like a fool. In a respected dictatorship, such questions are not asked, because you know what can happen. And in general, it so happens that the reign of the great leader is timeless. But the situation has changed so radically over the last 8 months that Belarusians took to the streets and for the first time in the new history of Belarus they fought back the police in at least 33 different cities of the country.

Today Belarusians have woken up in a new country. In it, people openly talk about hatred for the government and prepare for a violent confrontation with the police and state. They discuss online and live effective methods of struggle. Several factories went on strike the day after the elections.

And although the electoral commission reports about the victory of the dictator once again, objectively speaking, Lukashenko lost the election. He lost the election not to some certain candidate, but rather to the Belarusian people, who said that 26 years was enough.

How has Belarus turned from a stable dictatorship, where the most peaceful people live, into a protest center in Europe?

Γαλλία: Εμπρηστικό σαμποτάζ σε αιολικό πάρκο

By ragnarok
Καταστροφή μετεωρολογικού σταθμού μέτρησης αιολικού δυναμικού στο Blanzay Εξακολουθεί να γίνεται λόγος για το project του αιολικού πάρκου στο Blanzay: Ένας μετεωρολογικός σταθμός μέτρησης αιολικού δυναμικού σ’ ένα  χωράφι πυρπολήθηκε τη νύχτα της 30ής προς 31η Ιουλίου. Είχε μόλις εγκατασταθεί στο χωράφι εκείνο στην ανατολική πλευρά του αιολικού πάρκου Blanzeen, στη La Chassagne, με πρωτοβουλία … Continue reading "Γαλλία: Εμπρηστικό σαμποτάζ σε αιολικό πάρκο"

[Αναδημοσίευση] Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων

By allerta
Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων Το λεγόμενο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Ταύρου (Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Αττικής, στην Πέτρου Ράλλη), για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο ως κέντρο σεξουαλικής παρενόχλησης κρατούμενων γυναικών. Το Σάββατο 25/7, νέα κρατούμενη στην Π.Ρ. χρειάστηκε να κατέβει στο ιατρείο προκειμένου να κάνει την τακτική … Continue reading "[Αναδημοσίευση] Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων"

Προβολή του ντοκιμαντέρ ”CRIP CAMP”, Τρίτη 11/08/2020, στις 21:30, στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3

By anarxikoikavalas
Στο ‘Crip Camp’  θα δεις την άγνωστη επανάσταση που άλλαξε τον κόσμο Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ μάς στέλνει στην άγνωστη κατασκήνωση που πυροδότησε ένα ιστορικό κίνημα. Ο τίτλος ‘Crip Camp’ (Κατασκήνωση των Σακάτηδων) δεν είναι πολιτικά ορθός. Ο ένας εκ των δημιουργών του όμως, ο James Lebrecht που το σκηνοθέτησε μαζί με τη βετεράνο των ντοκιμαντέρ … Continue reading "Προβολή του ντοκιμαντέρ ”CRIP CAMP”, Τρίτη 11/08/2020, στις 21:30, στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3"

Lewis Call: Ο Μεταμοντέρνος Αναρχισμός στην Νιτσεϊκή Φιλοσοφία

By ragnarok
Άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Nietzsche Studies 21 (Spring 2001). Ο είναι καθηγητής στο τμήμα ιστορίας στο Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Καλιφόρνια, συγγραφέας και από τους βασικούς θεωρητικούς του μεταδομιστικού αναρχισμού. Μετάφραση Δημήτρης Πλαστήρας. Ας αρχίσουμε με την παραδοχή με αυτό που μοιάζει σημαντικό. Στα δημοσιευμένα έργα του και στις σημειώσεις του, … Continue reading "Lewis Call: Ο Μεταμοντέρνος Αναρχισμός στην Νιτσεϊκή Φιλοσοφία"
❌