One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayOther Aggregators (Planets)

Σκληροί Ήχοι : Antipolitika #2 + Live

By studiofromthedown
Τα Βιβλία Ανομίας και το Studio from the Down σας προσφέρουν τροφή για το μυαλό και τα αυτιά: Σάββατο 01/02/20 στις 19:00 στο ελευθεριακό εργαστήρι F451 (Τσακάλωφ 20, Άλσος): Παρουσίαση του 2ου τεύχους τεύχους του Antipolitka με θέμα τη Γιουγκοσλαβία. Το 2ο τεύχος της «αναρχικής επιθεώρησης από τα βαλκάνια Antipolika» κυκλοφόρησε σε ελληνική μετάφραση. Απαντά στις κυρίαρχες αφηγήσεις για … Continue reading "Σκληροί Ήχοι : Antipolitika #2 + Live"

2ήμερο εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο Αυτοοργανωμένης Μαθητικής Συνέλευσης Κέρκυρας

By katalipsiantinomia
                                                  Ένας χρόνος αγώνα μέσα και έξω απ’ τα σχολεία. Ένας χρόνος συντροφικών σχέσεων. Ένας χρόνος αυτοοργάνωσης. Ένας χρόνος από μας για μας. Ένας χρόνος ΑΜΣΚ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/01 … Continue reading "2ήμερο εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο Αυτοοργανωμένης Μαθητικής Συνέλευσης Κέρκυρας"

D.i.y HIP HOP LIVE – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ| ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/01 – ώρα 21:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Στην εποχή του κέρδους και της εμπορευματοποιημένης μουσικής, η Δυσαρμονία – Μουσική Ομάδα Κατάληψης Ευαγγελισμού έχει ώς σκοπό την υλοποίηση μιας δομής βασισμένης στη D.Ι.Y λογική, χωρίς διαχωρισμούς ανάμεσα σε κοινό, διοργανωτές και μουσικούς· την αποστροφή στον πολιτισμό του κέρδους, των μεσαζόντων και του θεάματος.Μαχόμαστε για μια κοινωνία όπου ο ανταγωνισμός και το κέρδος δίνουν … Continue reading "D.i.y HIP HOP LIVE – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ| ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/01 – ώρα 21:00"

Eκδήλωση / Συζήτηση με την συμμετοχή συντρόφων από την αναρχική ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

By katalipsiantinomia
Σάββατο 18 Γενάρη / 8:00μμ Εκδήλωση / Συζήτηση με τη συμμετοχή συντρόφων από την αναρχική ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ. Δίνουμε βήμα στους συντρόφους του Ρουβίκωνα για να μας παρουσιάσουν την πολιτική τους ταυτότητα και να συζητήσουμε για την καταστολή, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή της ομάδας στο ευρύτερο αγωνιστικό κίνημα.      

Συλλογή ειδών 1ης ανάγκης για τις κρατούμενες και τα παιδιά τους στις φυλακές Θήβας.

By katalipsiantinomia
Σε παράλληλη δράση και στήριξη με τον Φεμινιστικό Τομέα του Ρουβίκωνα καλούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις γυναίκες κρατούμενες και τα παιδιά τους, στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται στην κατάληψη Αντινομία κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 και κάθε Πέμπτη 21:00-23:00. Τα είδη που συλλέγουμε είναι: – Τηλεκάρτες – Σαπούνια … Continue reading "Συλλογή ειδών 1ης ανάγκης για τις κρατούμενες και τα παιδιά τους στις φυλακές Θήβας."

By katalipsiantinomia

Hand&Leg + Mellow Lizard στις 22 Νοεμβρίου

By Rosa Nera
Ένα ανατρεπτικό διπλό LIVE με δυνατούς γκαράζ και ψυχεδελικούς ήχους και ηλεκτρικά φορτισμένους απόηχους την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. σε διοργάνωση της Μουσικής Αμηχανίας. Όπως πάντα, με ελεύθερη συνεισφορά. Οι Hand & Leg, ένα post punk, garage, noise ντουέτο με έδρα την Αθήνα, παρουσιάζουν το καινούριο τους LP “Lust in Peace”, με την […]

DIY LIVE 8.11.2019 IN THE GRIP OF DEATH

By studiofromthedown
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στις 23:00 σέρνουμε τα κουφάρια μας μέχρι το συναυλιάδικο της Αντιβίωσης. Οι Cryptic Brood από γερμανία, οι Haemophagus από ιταλία και οι Dishönor από σαλόνικα θα μας εξυμνήσουν τα ωραία της ζωής. Ερχόμαστε νωρίς γιατί λέμε Παρασκευή και ΟΧΙ Σάββατο .Η ελεύθερη οικονομική ενίσχυση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για […]

Balothizer live την Κυριακή 9 Ιούνη

By Rosa Nera
Την Κυριακή 9 Ιούνη οι Balothizer θα παίξουν στην Rosa Nera. H συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ.

LIVE FRΙDAY 22.2.2019 ΞΕΡΑ | KHTHON | PARANOID FLY

By studiofromthedown
Πρώτο Live για φέτος. ΞΕΡΑ από Σαλόνικα,  KHTHON και PARANOID FLY από Πάτρα. Ελάτε στην ώρα σας και μην αμελήσετε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης αλάνια!

[CRUST LIVE]FRIDAY 23.11.2018

By studiofromthedown
Οι Ruinas από το μακρινό Buenos Aires της Αργεντινής σκάνε την Παρασκευή στα λημέρια μας τη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Πέρα από τα ταχύρυθμα μαθήματα  αργεντίνικου-τάνγκο-όλεθρου θα δούμε τους Procrastinate να σφάζουν με το βαμβάκι και τους Pariah και Skurnaa να μοιράζονται μαζί μας την απόγνωση του “έχω μετρό αλλά δεν έχω μετρό”. Ερχόμαστε νωρίς για […]

DIY LIVE FRIDAY 4.5.2018 CANINE/SARDANAPALM DEATH/DISCORDANCE/KHTHON

By studiofromthedown
Canine (marseille/france) Khthon (patra) Sardanapalm Death (patra) Discordance (patra)

Στηρίζουμε !!

By theidea
Αντεθνικό Live Οικ. Ενίσχυσης των συλληφθέντων της Ματρόζου 45 Αντεθνικό live οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της κατάληψης Ματρόζου 45. Σάββατο 24/03 στο Μηχανουργείο Συμμετέχουν: K_aaos (θεσσαλονίκη), Ex nihilo, Pawaksskii, Laru, Case, Sayatan, Πυράκανθος, Nova Roma. Ακολουθεί after party To Live αρχίζει στις 21.00 αυστηρά. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

DIY LIVE 24.3.2018 [MYTERI/BLACK TRINITY/PROCRASTINATE/ΚΑΤΑΧΝΙΑ]

By studiofromthedown
MYTERI from sweden BLACK TRINITY from thessaloniki PROCRASTINATE from karditsa ΚΑΤΑΧΝΙΑ from thessaloniki
❌