One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdaysquat.gr πλάνετ

Αναβολή συνάντησης – Παραδοσιακοί χοροί στην Ελαία.

By katalipsielaia
Θα πραγματοποιηθεί την  επόμενη Τετάρτη 16/09/2020 η πρώτη συνάντηση μετά το θέρος της ομάδας των παραδοσιακών χορών της Ελαίας. Ώρα συνάντησης : 19:30 Φέρτε μαζί σας μαντίλι.                 Επόμενη Διαχειριστική Συνέλευση Τρίτη 08/09/2020 στις 19:30 

12-9: Αντικρατική-Αντικαπιταλιστική Πορεία ενάντια στο Thessaloniki Helexpo Forum

By terraincognita
Η διεξαγωγή του Thessaloniki Helexpo Forum έναντι της φετινής ΔΕΘ, ως συμβιβαστική λύση αποσυμπίεσης απέναντι στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν λόγω του νέου κύκλου έξαρσης της πανδημικής νόσου covid-19, ξεσκεπάζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τη στρατηγική και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη όλο αυτό το διάστημα: τα κέρδη των αφεντικών μπαίνουν κατά πολύ … Continue reading "12-9: Αντικρατική-Αντικαπιταλιστική Πορεία ενάντια στο Thessaloniki Helexpo Forum"

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε-Αλληλεγγύη στην Rosa Nera

By terraincognita
Ξημερώματα Σαββάτου 5/9 το κράτος συνεχίζει το κατασταλτικό του έργο απέναντι σε όσους/ες αγωνίζονται για την καταστροφή του. Μπάτσοι όλων των ειδών εισβάλλουν και εκκενώνουν την κατάληψη Rosa Nera στα Χανιά. Μία κατάληψη που επι 16 χρόνια στέγαζε συντρόφους/ισσες που επέλεξαν να εναντιωθούν στον εκβιασμό του ενοικίου, υπήρξε κέντρο ποικίλων δραστηριοτήτων συμμετέχοντας σε πολλούς τοπικούς … Continue reading "Μην καρτεράτε να λυγίσουμε-Αλληλεγγύη στην Rosa Nera"

Μαζική προπαγανδιστική παρέμβαση ενόψει της πορείας αλληλεγγύης

By terraincognita
Το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε μαζική προπαγανδιστική παρέμβαση με αφίσες, κείμενα και τρικάκια από συντρόφισσες και συντρόφους της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης, ενόψει της πορείας αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita την Τρίτη 8-9, στις 19:00 στην Καμάρα. Τίποτα δε μας λυγίζει-Τίποτα δε μας σταματά Η Terra θα μείνει κατάληψη για πάντα  

[Αναδημοσίευση] Έκτακτο αντιφασιστικό κάλεσμα

By allerta
Έκτακτο αντιφασιστικό κάλεσμα αύριο Κυριακή 6/9 στις 17.00 στο παλιό ψυχιατρείο με αφορμή το κάλεσμα/συγκέντρωση των ενεργών ακομμάτιστων πολιτών κέρκυρας οι οποίοι αναπαράγουν διαρκώς εθνικιστικο λόγο.

Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Rosa Nera | Νέα συνέλευση 7/9-ώρα:19:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Ηράκλειο Κρήτης 5-9-20 : Μετα την απογευματινή συνέλευση που καλέστηκε με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά,αποφασίστηκε σαν άμεση απάντηση ενάντια στην καταστολή και την αστυνομοκρατία να γίνει πορεία αλληλεγγύης στο κέντρο της πόλης.Στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου η πορεία ξεκίνησε απο την Κατάληψη Ευαγγελισμού με περίπου 80 άτομα και κινήθηκε … Continue reading "Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Rosa Nera | Νέα συνέλευση 7/9-ώρα:19:00"

Σινιάλο αλληλεγγύης από το Hambacher forst

By terraincognita
Πανό αλληλεγγύης ενάντια στην εκκένωση της κατάληψής μας, αναρτημμένο στο κατηλειμμένο δάσος Hambacher Forst.

Ανακοίνωση της Κατάληψης Ευαγγελισμού για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
ΤΑ ΡΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ Μερικά πρόχειρα λόγια για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη και τις κατασταλτικές επιχειρήσεις του κράτους στην τωρινή συγκυρία. Αύγουστος 2020: εν μέσω πανδημίας, σε μια περίοδο, μετά την επιβεβλημένη από το κράτος καραντίνα, όπου φαντάζει κάθε … Continue reading "Ανακοίνωση της Κατάληψης Ευαγγελισμού για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά, την εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη"

Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανια. | 5/9-ώρα:18:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Καλούμε απόψε έκτακτη ανοιχτή συνέλευση με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανια. Σάββατο 05/09 στις 18:00 στην κατάληψη Ευαγγελισμού. Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

πρώτο κείμενο της κατάληψης σχετικά με την εκκένωση

By Rosa Nera
Τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στην κατάληψη Rosa Nera συλλαμβάνοντας δεκαέξι συντρόφους και συντρόφισσες, εκ των οποίων οι πέντε είναι μετανάστες και οι οποίοι κρατήθηκαν σε διαφορετικό χώρο από τους υπόλοιπους και μεταφέρθηκαν ξεχωριστά στο αστυνομικό τμήμα. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση αλληλέγγυου προς την κατάληψη κόσμου μέχρι την ώρα της μεταγωγής των συλληφθέντων όπου οι μπάτσοι … Continue reading "πρώτο κείμενο της κατάληψης σχετικά με την εκκένωση"

Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις

By allerta
Με αφορμή την σημερινή εκκένωση της Rosa nera, και τις υπόλοιπες εκκενώσεις/απειλές σε καταλήψεις της τελευταίας περιόδου, καλούμε σήμερα, Σάββατο 5/9, 19:00 σε έκτακτη ανοιχτη συνέλευση αλληλεγγύης, στην κατάληψη Allerta.   Κείμενο της Rosa Nera σχετικά με την εκκένωσή της ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ 10, 100, 1000αδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αποστολή πακέτου αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας

By terraincognita
Στις 17 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της κατάληψης Terra Incognita, οι μπάτσοι μεταξύ άλλων δεσμεύουν την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Πέτρου Ράλλη (οι οποίες στο μεσοδιάστημα μεταφέρθηκαν όλες στην Αμυγδαλέζα), μια προσπάθεια που συνέβαλλε στην παύση του αποκλεισμού και της εξαίρεσης των αόρατων πληθυσμών από την κρατική διαχείριση της … Continue reading "Αποστολή πακέτου αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας"

Χιλή: Γράμμα της αιχμάλωτης συντρόφισσας Monica Caballero απ’ τη φυλακή του Σαν Μιγκέλ

By ragnarok
Για όσες και όσους αντιτίθενται σε τούτο το σύστημα του τρόμου, η φυλακή πάντα είν’ ένα πικρό ποτήρι, πάντα πληγώνει. Η φυλακή κι εγώ είμαστε παλιοί γνωστοί, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι, αλλάξαμε κι δύο και μάθαμε πολλά ο ένας απ’ τον άλλον ανά τα χρόνια… Όμως, ασχέτως του πόσο χρόνο … Continue reading "Χιλή: Γράμμα της αιχμάλωτης συντρόφισσας Monica Caballero απ’ τη φυλακή του Σαν Μιγκέλ"

Franco Di Gioia: Χωρίς τύψεις, χωρίς οίκτο – Ενάντια σε αφέντες και εξουσιαστές

By ragnarok
Είναι διαθέσιμη η ελληνική μετάφραση του βιβλίου του Franco Di Gioia «Senza scrupoli, senza pietà contro padroni e governanti». Χαιρόμαστε που ενθυμούμαστε τον σύντροφό μας ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή πριν λίγο καιρό, συνεχίζοντας να διαχέουμε τα ελεύθερα λόγια του στον κόσμο. Online ανάγνωση ή κατέβασμα του βιβλίου σε μορφή PDF Πηγή: Act For … Continue reading "Franco Di Gioia: Χωρίς τύψεις, χωρίς οίκτο – Ενάντια σε αφέντες και εξουσιαστές"

Γαλλία, Παρίσι: Αναλήψεις ευθύνης για δύο εμπρηστικές επιθέσεις στην Eiffage και στη Vinci

By ragnarok
Η Eiffage στις φλόγες Εμπρησμός βαν της Eiffage Η αλληλεγγύη προς τα έγκλειστα συντρόφια μας είναι κάτι το θεμελιώδες. Και ακόμη κι αν αποτελεί μια διαρκή πρακτική που ασκείται μέρα με τη μέρα, μας αρέσει η ιδέα μιας διαθνούς καμπάνιας προκειμένου να τους επαναφέρουμε στο προσκήνιο. Μια αλληλεγγύη που θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω … Continue reading "Γαλλία, Παρίσι: Αναλήψεις ευθύνης για δύο εμπρηστικές επιθέσεις στην Eiffage και στη Vinci"

Ιταλία, Ρώμη: Εμπρηστική επίθεση σε σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας

By ragnarok
Ρώμη, 1/9/20 Πυρπολήθηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης και/ή οπτικών ινών κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας. Ενάντια στην τεχνολογική κοινωνία του ελέγχου. Ενάντια σε κάθε κελί. Λευτεριά στα αναρχικά συντρόφια που πλήττονται απ’ την καταστολή. Πηγή: Act For Freedom Now Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Συγκέντρωση για την υπεράσπιση της κατάληψης Libertatia

By terraincognita
Στις 23 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εργασιών ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia, μπάτσοι όλων των ειδών διεξάγουν μια τεράστια επιχείρηση κατά την οποία εισβάλλουν στο κτίριο και συλλαμβάνουν 12 συντρόφους και συντρόφισσες. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επισκευής της σκεπής στο πλαίσιο των εργασιών ανοικοδόμησης του κτιρίου που είχε καταστραφεί από εμπρηστική επίθεση φασιστών, οι … Continue reading "Συγκέντρωση για την υπεράσπιση της κατάληψης Libertatia"

Νέα παρέμβαση στη γειτονιά της κατάληψης

By terraincognita
Για ακόμη μια μέρα, εν όψει της πορείας ενάντια στην εκκένωση της κατάληψης μας, μέλη της διαχειριστικής συνέλευσης της κατάληψης Terra Incognita πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με αφίσες, τρικάκια και κείμενα γύρω από τη γειτονιά μας, εκεί όπου το τελευταίο διάστημα έχουν στρατοπεδεύσει οι δυνάμεις καταστολής κρατώντας σε ομηρία το απελευθερωμένο μας έδαφος. Αυτή η γειτονιά είναι … Continue reading "Νέα παρέμβαση στη γειτονιά της κατάληψης"

Hip Hop Party για δικαστικά έξοδα των φυλακισμένων αναρχικών Κ.Σακκά και Γ.Δημητράκη

By apertus2
Hip Hop Party για δικαστικά έξοδα των φυλακισμένων αναρχικών Κ.Σακκά και Γ.Δημητράκη Παρασκευή 4/9/2020

Αυτοοργανωμένο καφενείο/BAR

By allerta
Αυτοοργανωμένο καφενείο/BAR, με surf/rockabilly/electroswing μουσική. Τετάρτη 9/9, 21:00. *Στο χώρο πραγματοποιείται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις κρατούμενες της Πέτρου Ράλλη, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.*  

Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Αντινομία

By allerta
Σχετικά με όσα ακούγονται για την κατάληψη Αντινομία… Η επίθεση στις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα αποτελεί βασικό και κεντρικό άξονα στα σχέδια κράτους και κεφαλαίου ως κομμάτι της γενικότερης επίθεσης στους από τα κάτω. Η επίθεση αυτή έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και μήνες. Εκκενώσεις καταλήψεων, βασανισμοί, αναβάθμιση των μέσων πειθάρχησης και επιτήρησης, της … Continue reading "Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Αντινομία"

Γαλλία: Εμπρηστικό σαμποτάζ σε αιολικό πάρκο

By ragnarok
Καταστροφή μετεωρολογικού σταθμού μέτρησης αιολικού δυναμικού στο Blanzay Εξακολουθεί να γίνεται λόγος για το project του αιολικού πάρκου στο Blanzay: Ένας μετεωρολογικός σταθμός μέτρησης αιολικού δυναμικού σ’ ένα  χωράφι πυρπολήθηκε τη νύχτα της 30ής προς 31η Ιουλίου. Είχε μόλις εγκατασταθεί στο χωράφι εκείνο στην ανατολική πλευρά του αιολικού πάρκου Blanzeen, στη La Chassagne, με πρωτοβουλία … Continue reading "Γαλλία: Εμπρηστικό σαμποτάζ σε αιολικό πάρκο"

[Αναδημοσίευση] Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων

By allerta
Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων Το λεγόμενο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Ταύρου (Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Αττικής, στην Πέτρου Ράλλη), για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο ως κέντρο σεξουαλικής παρενόχλησης κρατούμενων γυναικών. Το Σάββατο 25/7, νέα κρατούμενη στην Π.Ρ. χρειάστηκε να κατέβει στο ιατρείο προκειμένου να κάνει την τακτική … Continue reading "[Αναδημοσίευση] Η σεξουαλική κακοποίηση μαστίζει την Πέτρου Ράλλη εν μέσω άλλων καταπιέσεων των κρατουμένων"

Προβολή του ντοκιμαντέρ ”CRIP CAMP”, Τρίτη 11/08/2020, στις 21:30, στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3

By anarxikoikavalas
Στο ‘Crip Camp’  θα δεις την άγνωστη επανάσταση που άλλαξε τον κόσμο Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ μάς στέλνει στην άγνωστη κατασκήνωση που πυροδότησε ένα ιστορικό κίνημα. Ο τίτλος ‘Crip Camp’ (Κατασκήνωση των Σακάτηδων) δεν είναι πολιτικά ορθός. Ο ένας εκ των δημιουργών του όμως, ο James Lebrecht που το σκηνοθέτησε μαζί με τη βετεράνο των ντοκιμαντέρ … Continue reading "Προβολή του ντοκιμαντέρ ”CRIP CAMP”, Τρίτη 11/08/2020, στις 21:30, στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3"

Lewis Call: Ο Μεταμοντέρνος Αναρχισμός στην Νιτσεϊκή Φιλοσοφία

By ragnarok
Άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Nietzsche Studies 21 (Spring 2001). Ο είναι καθηγητής στο τμήμα ιστορίας στο Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Καλιφόρνια, συγγραφέας και από τους βασικούς θεωρητικούς του μεταδομιστικού αναρχισμού. Μετάφραση Δημήτρης Πλαστήρας. Ας αρχίσουμε με την παραδοχή με αυτό που μοιάζει σημαντικό. Στα δημοσιευμένα έργα του και στις σημειώσεις του, … Continue reading "Lewis Call: Ο Μεταμοντέρνος Αναρχισμός στην Νιτσεϊκή Φιλοσοφία"

Ιταλία, Κρεμόνα: Το ALF απελευθερώνει εκατοντάδες μινκ από φάρμα για γούνες

By ragnarok
Το ALF απελευθερώνει εκατοντάδες μινκ από φάρμα για γούνες στην Caperganica ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΙΝΚ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑ ΣΤΗΝ CAPERGNANICA – ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΟΝΑ (ΙΤΑΛΙΑ) Η ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ! ΤΑ ΜΙΝΚ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! … Continue reading "Ιταλία, Κρεμόνα: Το ALF απελευθερώνει εκατοντάδες μινκ από φάρμα για γούνες"

Γερμανία, Φρανκφούρτη: Καταστροφή εκατοντάδων κυνηγετικών πύργων

By ragnarok
16 κυνηγετικοί πύργοι καταστράφηκαν σε δάση κοντά στη Φρανκφούρτη τη νύχτα από 2 προς 3 Ιουλίου. Σε κάμποσους πύργους γράφτηκε “ALF”. Περισσότεροι από 100 κυνηγετικοί πύργοι/θέσεις κατεδαφίστηκαν, πυρπολήθηκαν, ή δέχθηκαν ζημιές παντοιοτρόπως στην περιοχή γύρω απ’ τη Φρανκφούρτη και τη Χάναου απ’ τον Φεβρουάριο κι έπειτα. Πηγή: Bite Back Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

[Αναδημοσίευση] Αντικατασταλτική συγκέντρωση/πορεία

By allerta
Αντικατασταλτική συγκέντρωση πορεία υπεράσπισης των καταλήψεων και των δομών μας. Δευτέρα 10/8/20 ώρα 18:30 στην πλατεία Γεωργάκη Κατάληψη Αντινομία.  

ΒΦΛ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

By anarxikoikavalas
Η κατάσταση πλέον είναι οριακή και δε χωράνε επιφανειακές συμφωνίες, πρόχειρες υποχωρήσεις και ανεφάρμοστοι εξωδικαστικοί συμβιβασμοί. Δε μπορούμε να εθελοτυφλούμε για ένα μεροκάματο, στρουθοκαμηλίζοντας μπροστά στους περιβαλλοντολογικούς και εργασιακούς κινδύνους που εγκυμονούν. Δε γίνεται να περιμένουμε να φτάσουμε στο σημείο να συναγωνίζεται η ΒΦΛ την MOTOR OIL σε εργατικά ατυχήματα και την ΛΑΡΚΟ σε θανάτους για … Continue reading "ΒΦΛ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΒΑΛΑΣ"

Αφίσα αλληλεγγύης για τη Mónica Caballero και τον Francisco Solar

By ragnarok
Στις 24 Ιουλίου, συλλαμβάνονται τα συντρόφια Mónica Caballero και Francisco Solar, κατηγορούμενα για μια σειρά επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς ενάντια στους μισθοφόρους της εξουσίας και τον πρώην υπουργό εσωτερικών, τον Rodrigo Hinzpeter, ο οποίος ηγήθηκε της αντιαναρχικής εκστρατείας ονόματι “Υπόθεση Βόμβες” το 2010. Η αλληλεγγύη με όλα τα έγκλειστα αναρχικά συντρόφια οφείλει να είναι άμεση … Continue reading "Αφίσα αλληλεγγύης για τη Mónica Caballero και τον Francisco Solar"

Cocktail party ενίσχυσης του squat Fm 93.3 , 7/8 -ώρα:22:00

By ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Παρασκευή 7/8 Cocktail party ενίσχυσης του squat Fm 93.3 , ώρα 23:00 προβολή της ταινίας working slowly (radio alice) ώρα:21:00 Στη πίσω αυλή τηςκατάληψης Ευαγγελισμού.

Πολιτικό κάλεσμα της Αυτόνομης Συνάντησης Αγώνα στη φετινή κινητοποίηση στον Αχελώο (Μεσοχώρα Τρικάλων, 12-16 Αυγούστου)

By axeloosasa
AYΤΟΝΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΩΝΑ  ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ (ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, 12-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020) Ενάντια στην πράσινη καπιταλιστική ανάπτυξη, τα φράγματα και την εκτροπή… Ο Αχελώος θα νικήσει, η Μεσοχώρα θα ζήσει! Ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανικών πάρκων ανεμογεννητριών στα βουνά του Ασπροποτάμου και των Αγράφων… Ελέυθερα νερα σε πόλεις και χωριά. Κάτω τα χέρια από τις Σταγιάτες. Οι διώξεις … Continue reading "Πολιτικό κάλεσμα της Αυτόνομης Συνάντησης Αγώνα στη φετινή κινητοποίηση στον Αχελώο (Μεσοχώρα Τρικάλων, 12-16 Αυγούστου)"

Ανοιχτό jam

By allerta
Ανοιχτό τζαμαρισμα στην κατάληψη Αντινομια, Σάββατο 8/8 στις 21:30. – Κατάληψη Αντινομια, katalipsiantinomia.squat.gr – Κατάληψη Allerta, Allerta.squat.gr  
❌