One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayOmonia 1948 Official Website

Καλό ταξίδι Σκευάρα μας

By pacomonia
Χθές σου σηκώναμε πανό να κρατήσεις γερά και σήμερα έφυγες…
Κράτησες πιο γερά από όλους όμως, ΠΑΛΙΚΑΡΙ όπως πάντα…
Λίγα λόγια για τώρα μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε…
Καλό ταξίδι Σκευάρα μας, θα τα πουμε…

Χειρουργική επέμβαση για Αντωνίου

By pacomonia
Σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Αντωνίου, μετά από πρόβλημα που εμφανίσθηκε την περίοδο της προετοιμασίας.
Ο ποδοσφαιστής μας χαίρει άκρας υγείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατό.

Νέα φάνελα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ

By pacomonia
Οι ΝΕΕΣ φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ εν αναμονή της έναρξης του Πρωταθλήματος είναι εδώ!
⭕ Η καινούργια φανέλα διατίθεται σε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ κομμάτια σε sizes από Small μέχρι 3X Large.
⭕ Τιμή: €15
⭕ Οι φανέλες θα αποστέλλονται με courier
⭕ Παραγγελίες θα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω της ΝΕΑΣ online σελίδας της BOUTIQUE μας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

By pacomonia
Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η αγορά του ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου του Σωματείου μας όλοι μας ζητούσαν να γίνει κάλεσμα για εθελοντική εργασία.
Αυτή η ώρα έχει φτάσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από η ώρα 5 το απόγευμα καλούμε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους τους Σωματείου μας να κατακλύσουν το γήπεδο του Λαού και να ξεκινήσουμε εθελοντική δουλειά.
Με τα χέρια μας λοιπόν να φέρουμε το γήπεδο μας σε πλήρη λειτουργική κατάσταση και να το ετοιμάσουνε να υποδεχτεί τους παίκτες με το τριφύλλι στο στήθος.
Με τα χέρια μας να το βάψουμε στα περήφανα χρώματα της ομάδας του Λαού.
Ραντεβού λοιπόν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πυξίδα στους αγώνες του σήμερα η θυσία Τσικουρή και Αντζελόνι

By pacomonia

Την υπόσχεση ότι το σωματείο μας θα καθιερώσει την απόδοση τιμής στον Κύπριο αντιφασίστα ήρωα Γιώργο Ξάνθου Τσικουρή για να μαθαίνουν οι νέοι μας αυτά που θα έπρεπε να μαθαίνουν μέσα από την παιδεία και τα επίσημα βιβλία της ιστορίας, δώσαμε σήμερα το απόγευμα μπροστά από την προτομή του ήρωα στο πάρκο της Λεωφόρου Στασίνου στην Λευκωσία. Σε μια συμβολική εκδήλωση στην παρουσία της οικογένειας του Τσικουρή, το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ τίμησε τη θυσία του Γιώργου Τσικουρή και της συντρόφού του Μαρία-Έλενα Αντζελόνι, οι οποίοι πριν 50 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, με στόχο να καταγγείλουν το ρόλο της ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης στην Χούντα των Συνταγματαρχών.

Η τοποθέτηση του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ στη σημερινή μας εκδήλωση, έστειλε το μήνυμα ότι η ηρωική θυσία του Τσικουρή και της Αντζελόνι αποτελούν πυξίδα στη σημερινή μας πάλη για ελευθερία και κοινωνική απελευθέρωση. Ιδιαίτερα για ένα σωματείο όπως το δικό μας που γεννήθηκε μέσα από την προσήλωση σε ιδανικά αντίστασης και σε ιδανικά του 1948 που ενέπνευσαν και τον ίδιο τον Γιώργο Τσικουρή στους αγώνες του.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της οικογένειας του ήρωα από την κατεχόμενη Άσσια, ευχαριστώντας το σωματείο μας για τη διενέργεια της εκδήλωσης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου από την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού στην προτομή του ήρωα Γιώργου Τσικουρή και υπό τον ήχο των συνθημάτων «Τιμή και δόξα στους ήρωές μας» – «Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες και τα τανκς».

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
1 of 9
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020
Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Γεώργιου Τσικουρή 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΚΟΥΡΗ

By pacomonia
To Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ τιμά την προσεχή Τετάρτη 2 του Σεπτέμβρη (19:00) τη θυσία του Κύπριου αντιφασίστα ήρωα Γιώργου Τσικουρή. Σε μια συμβολική εκδήλωση μπροστά από την προτομή του ήρωα από την Άσσια στην Λευκωσία (Λεωφόρος Στασίνου), το σωματείο μας και η οικογένεια του Τσικουρή θα τιμήσουμε την ηρωϊκή πράξη του Κύπριου αγωνιστή με το βλέμμα στον αντι-ιμπεριαλιστικό και αντιφασιστικό αγώνα του σήμερα.
Στις 2 του Σεπτέμβρη του 1970 ο Γιώργος Τσικουρής μαζί με τη σύντροφό του Μαρία-Έλενα Αντζελόνι έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα με στόχο να καταγγείλουν το ρόλο της ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης στην Χούντα των Συνταγματαρχών.
Ο 25χρονος τότε Γ. Τσικουρής μεγαλωμένος με τα ιδανικά της Αριστεράς και τις αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του 1948, δεν έλειψε από τον αντιδικτατορικό αντιστασιακό αγώνα στην Ελλάδα, παρόλο που ο ίδιος σπούδαζε με υποτροφία στην Ιταλία. Εκεί πρωταγωνίστησε στη συνδικαλιστική οργάνωση Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.
Μαζί με την 30χρονη Ιταλίδα κοπέλα του, έγιναν μέλη της οργάνωσης «Άρης Βελουχιώτης», η οποία αποτελούσε παρακλάδι του Πατριωτικού Αντιδικτατορικού Μετώπου (ΠΑΜ) στο Μιλάνο όπου σπούδαζε μαθηματικά. Μέσα από την ομάδα αυτή ενίσχυαν με εκρηκτικά και όπλα τους αντιστασιακούς του ΠΑΜ (ιδρύθηκε το 1967 με πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη και στελεχωνόταν από μέλη του ΚΚΕ και της ΕΔΑ) εντός της Ελλάδας που αγωνίζονταν ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα.
Το 1970 μαζί με την Αντζελόνι κατέβηκε στην ελληνική πρωτεύουσα με στόχο να προχωρήσουν στη σημαντική αντιστασιακή δράση της επίθεσης κατά της αμερικανικής πρεσβείας. Η πρόωρη έκρηξη της βόμβας εντός του οχήματος τους έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ προκάλεσε το θάνατό τους.
Οι περιγραφές του ελεγχόμενου από την Χούντα, Τύπου, ήταν ανατριχιαστικές: «Ο Τσικούρης εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα μακριά, του κόπηκε το κεφάλι και τα δυο χέρια, η Αντζελόνι παραμορφώθηκε και απανθρακώθηκε. Κομμάτια του αυτοκινήτου πετάχτηκαν παντού, η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Κολωνάκι. Μαζί τινάχτηκαν τα πλαστά και αληθινά διαβατήριά τους και η ασφάλεια έμαθε γρήγορα την ταυτότητά τους».
Η Χούντα έσπευσε να τους χαρακτηρίσει «τρομοκράτες», αλλά παρά την αποτυχία της απόπειράς τους, η ενέργειά τους και η θυσία τους έδωσαν θάρρος στην αντιστασιακή πάλη κατά της δικτατορίας. Και συνεχίζουν να εμπνέουν μέχρι και σήμερα τους λαϊκούς αγώνες κατά του ιμπεριαλισμού και του φασισμού, κατά του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Ο ίδιος ο πατέρας του Τσικουρή είναι αγνοούμενος από το 1974 και το δίδυμο ΝΑΤΟϊκό έγκλημα του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β’ και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, ενώ και ο ανιψιός της Αντζελόνι έχασε τη ζωή του αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο αύριο, αφού πρόκειται για τον Κάρλο Τζουλιάνι που δολοφονήθηκε ψυχρά από τους Ιταλούς καραμπινιέρους στις λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στους G8 στην Γένοβα το 2001.
Η ηρωική θυσία του Τσικουρή και της Αντζελόνι αποτελούν πυξίδα στη σημερινή μας πάλη για ελευθερία και κοινωνική απελευθέρωση. Είναι τιμή μας που μέλη της οικογένειας του ήρωα από την Άσσια συμμετέχουν ενεργά στη ζωή του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα ιδανικά της αντίστασης του 1948 που πιστά ακολουθούμε απέναντι στο φασισμό, αλλά και σε όσους με ευκολία τα ξεπούλησαν για μερικά δολάρια από τις ΗΠΑ, μας δίνουν δύναμη στους αγώνες του σήμερα. Ήρωες όπως ο Τσικουρής αποτελούν κόσμημα για τον κυπριακό λαό και εμείς δεν ξεχνάμε αυτούς που το σύστημα θέλει να μην θυμάται ο λαός μας.
Τετάρτη η ώρα 19:00 όλοι στην προτομή του ήρωα στη Λεωφόρο Στασίνου. Προσυγκέντρωση η ώρα 18:30 στον Κεντρικό της ΘΥΡΑ 9.

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος

By pacomonia
Μερικές εικόνες απο την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού και δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές.
Κ. Λούβαρης, Ρ. Σοφοκλέους, Μ. Φιλίππου, Χ. Γαρβριηλίδης και Π. Μαυροφτής μιλούν στη κάμερα και κάνουν κάλεσμα στο Πράσινο Λαό να σταθεί στο πλάι της ομάδας στη δύσκολη χρονιά που θα βρούμε μπροστά μας.
Στόχος αδιαπραγμάτευτος…
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στη δουλειά και η ομάδα U19

By pacomonia
Το ρόστερ της ομάδας μας των U19 υπό τις οδηγίες του προπονητή Άντρου Αθανασίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα στο γήπεδο της ΑΤΕ-ΠΕΚ στους Εργάτες.
Για συμμετοχή (ηλικίες 2001-2005) και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο πιο κάτω τηλέφωνο και στον υπεύθυνο της ομάδας μας:
Αντρέας Σάββα
99458877

Απόκτηση Κωνσταντίνου Διονυσίου

By pacomonia
Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Κωνσταντίνου Διονυσίου.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΟΛ, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες Β και Γ κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.
#Κ_Διονυσίου: Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνεται η οποία αποτελεί πρόκληση για εμένα να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

By pacomonia
Σαν σήμερα, πριν 115 χρόνια γεννήθηκε ο Άρης Βελουχιώτης, κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας, ο θρυλικός πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ. Ο άνθρωπος που με την ζωή, τη δράση και το θάνατο του έγραψε χρυσές σελίδες στους δέλτους της ιστορίας του κομμουνιστικού και του λαϊκού αγωνιστικού κινήματος. Ο άνθρωπος που έγραψε αιώνιες παρακαταθήκες αγώνα.
Ο Άρης αρνήθηκε μέχρι το τραγικό του τέλος να υποστείλει τα λάβαρα του αγώνα σε μια εποχή που πολλοί τον συμβούλευαν να δει τα σημάδια των καιρών και να προσαρμοστεί.
Ο Άρης είναι κατά αναλογία ο δικός μας Τσε Γκεβάρα. Το να τιμάς τον Άρη σημαίνει να αγωνίζεσαι γι’ αυτά που πιστεύεις, αυτά που σου υπαγορεύει η συνείδηση σου, αλλά κυρίως για τα λαϊκά συμφέροντα και για μια άλλη κοινωνία. Χωρίς να βρίσκεις δικαιολογίες τις δυσκολίες των καιρών.
Τιμή και δόξα στο αλύγιστο παλληκάρι.
Υ.Γ – Ο λόγος του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία https://youtu.be/YHQpLyjH6gc

Εικόνες από το φιλικό του Σαββάτου

By pacomonia

Μπορεί ο αγώνας το περασμένο Σάββατο στο Τραχώνι να ήταν κεκλεισμένων των θυρών αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να μοιραστούμε μαζί σας τις αγαπημένες μας εικόνες από το πρώτο φιλικό της ομάδας μας για αυτή την χρονιά!

Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
1 of 44
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20
Φιλικό ΑΕΖ-ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 8-8-20

Με 3-2 (Μ. Νεάρχου, Μ. Ανγκέλοβ) σε ένα δύσκολο αγώνα η ομάδα μας γνώρισε φιλική ήττα το Σάββατο 8/8/20 απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου.

Η προετοιμασία μας εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος το Σαββατοκυρίακο 19-22/09 συνεχίζεται εντατικά με τον Μ. Σεργίου στο τιμόνι της ομάδας να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε την ΑΕΖ Ζακακίου και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

Ραδιοφωνική μετάδοση του αυριανού φιλικού

By pacomonia

Αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 1ο επίσημο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου. Το φιλικό λόγω των μέτρων για τον Covid 19 θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Γνωρίζοντας την δίψα του Πράσινου Λαού για αγωνιστική δράση έχουμε προγραμματίσει με τα παιδιά του Omonoia Radio ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ για τον αυριανό αγώνα.

Συνδεόμαστε λοιπόν από τις 17:45 με το πράσινο ραδιόφωνο και ακούμε τη ζωντανή κάλυψη του αγώνα η ώρα 18:00.

Αλληλεγγύη στο λαό του Λιβάνου

By pacomonia

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΣ 9

Πιστοί στα ιδανικά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των λαών δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός του Λιβάνου.

Από σήμερα 06/08 μέχρι την Κυριακή 09/08, από τις 17:00 μέχρι τις 00:00, στο Κεντρικό στη Παλουριώτισσα, θα μαζεύουμε ρουχισμό και τρόφιμα για τους χιλιάδες των αστέγων της Βηρυτού.

Τα τρόφιμα πρέπει να είναι αυστηρά τα πιο κάτω: (ξηρά τροφή, μακαρόνια, κονσέρβες, παξιμάδια, κράκερς, δημητριακά, σκόνη γάλακτος για παιδιά, αλεύρι γενικής χρήσης, νερό, βιταμίνες)

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Πρώτη προπόνηση για U19

By pacomonia

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της νεοσύστατης ομάδας Νέων U19 του Σωματείου μας υπό τις οδηγίες του προπονητή Άντρου Αθανασίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση και έδειξαν από την αρχή όρεξη για σκληρή δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Πρώτη προπόνηση U19
1 of 14
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19
Πρώτη προπόνηση U19

Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας θα αρχίσει την Δευτέρα 24 Αυγούστου στο γήπεδο της ΑΤΕ-ΠΕΚ περιοχή Εργατών.

Για συμμετοχή ή για πληροφορίες αποταθείτε στο πιο κάτω τηλέφωνο και στον υπεύθυνο της ομάδας μας:

Αντρέας Σάββα
99458877

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

Εικόνες από την προπόνηση της Παρασκευής

By pacomonia

Μπορεί ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ να έμεινε έξω από τις πύλες του “ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Παρασκευής, αλλά οι φακοί μας κατάφεραν να καταγράψουν μερικά πλάνα από την προετοιμασία των παιχτών μας και ήρθε η ώρα να τα μοιραστούμε και μαζί σας!

Πρώτη προπόνηση 2020-2021

Μπορεί ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ να έμεινε έξω από τις πύλες του "ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Παρασκευής αλλά οι φακοί μας κατάφεραν να καταγράψουν μερικά πλάνα από την προετοιμασία των παιχτών μας και ήρθε η ώρα να τα μοιραστούμε και μαζί σας!Ευχαριστούμε όλους εσάς που ακόμη μια φορά με φωνή και τραγούδι είσασταν δίπλα στην ομάδα!ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ#peoplesomonia#pacomonia

Gepostet von People's Athletic Club "Omonoia" am Dienstag, 4. August 2020

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ακόμη μια φορά με φωνή και τραγούδι είσασταν δίπλα στην ομάδα!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
1 of 36
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21
Πρώτη επίσημη προπόνηση 2020-21

Δέστε επίσης το επίσημο βίντεο των οργανωμένων οπαδών μας από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής:

Πρώτη Προπόνηση (2020-2021)

Η νεα χρονιά άρχισε την Παρασκευή γεμάτη όρεξη και φιλοδοξίες. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας ηταν αδύνατο να βρεθούμε στα τσιμέντα αλλά και να κάνουμε όλα αυτά που θέλαμε.Αυτό ομως δεν μας εμπόδισε να βρεθούμε δίπλα στους λεβέντες μας έστω και λίγα μέτρα μακριά τους και να περάσουμε το μήνυμα πως θα παλέψουμε μαζί τους για την πολυπόθητη άνοδο.Απολαύστε ένα μικρό δείγμα του τι έγινε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μέσα από το επίσημο μας βίντεο. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ

Gepostet von Gate 9 (Official) am Montag, 3. August 2020

Αναβολή συγκέντρωσης

By pacomonia

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αυριανή ανοικτή συγκέντρωση αναβάλλεται, αφού όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν αλλαγές στα όσα μας παρουσιάστηκαν από την ΚΟΠ.

Η ανοικτή συγκέντρωση ενημέρωσης για τα μέτρα προφύλαξης στο ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί μόλις υπάρξει τελικό πλάνο χωρίς συνεχείς αλλαγές.

Προχωρούν οι βελτιώσεις στο προπονητικό κέντρο

By pacomonia

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από αναβαθμίσεις στο γήπεδο, ένωση του ηλεκτρικού ρεύματος και καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου για πρώτη φορά ποτίστηκε το γρασίδι του γηπέδου.

Ιδιόκτητο γήπεδο

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από αναβαθμίσεις στο γήπεδο, ένωση του ηλεκτρικού ρεύματος και καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου για πρώτη φορά ποτίστηκε το γρασίδι του γηπέδου.Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και κάλεσμα στον Πράσινο Λαό για εθελοντική δουλειά στο γήπεδο μας κάτι το οποίο τόσο έντονα μας ζητούν όλα τα αδέλφια.Στόχος μέσα στους επόμενους μήνες να δημιουργήσουμε το σπίτι στο οποίο θα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές της 1ης ομάδας και της U19.#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ#peoplesomonia#pacomonia

Gepostet von People's Athletic Club "Omonoia" am Sonntag, 2. August 2020

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και κάλεσμα στον Πράσινο Λαό για εθελοντική δουλειά στο γήπεδο μας κάτι το οποίο τόσο έντονα μας ζητούν όλα τα αδέλφια.

Στόχος μέσα στους επόμενους μήνες να δημιουργήσουμε το σπίτι στο οποίο θα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές της 1ης ομάδας και της U19.

Διψασμένος ο πράσινος λαός

By pacomonia

Αυτός ο κόσμος ο διψασμένος, που ήρθε σε μια απλή προπόνηση για να μείνει έξω από το γήπεδο είναι η δύναμη που παρασέρνει όλους στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού.

Ευχαριστίες σε όλους που τήρησαν τα μέτρα έτσι ώστε να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα.

ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ

Απ' τον λαό για τον λαό!

Αυτός ο κόσμος ο διψασμένος, που ήρθε σε μια απλή προπόνηση για να μείνει έξω από το γήπεδο είναι η δύναμη που παρασέρνει όλους στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού.Ευχαριστίες σε όλους που τήρησαν τα μέτρα έτσι ώστε να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα.ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ#peoplesomonia#pacomonia

Gepostet von People's Athletic Club "Omonoia" am Freitag, 31. Juli 2020

 

Μονάχα ΘΥΡΑ 9

Χθες πήραμε όλοι μια μικρή γεύση ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σήμερα ετοιμαστείτε για το τι θα ακολουθήσει στο Παγκύπριο μεγάλο beach party στο Μενεού.Από τις 19:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί. ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9Υ.Γ. – Τις επόμενες μέρες βίντεο με τον χαμό που έγινε χθες στην πρώτη προπόνηση!

Gepostet von Gate 9 (Official) am Samstag, 1. August 2020

Εγγραφές από σήμερα και στο Kids Club

By pacomonia

ΣΗΜΕΡΑ είναι η μέρα του ΛΑΟΥ και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το δικό μας KIDS CLUB!

Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι εγγραφές για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζουν!
Η συνδρομή για τη χρονιά 2020-2021 θα είναι στα 9 Ευρώ και έχουμε ετοιμάσει για τα δικά μας παιδία τσαντούλες ώμου με το Logo του Kids Club ☘

Από της 18:30 θα υπάρχει και φουσκωτό στο χώρο!

Θα τα πούμε εκεί!

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

Επιτυχής η εκδήλωση στην Κοφίνου

By pacomonia

Χθες το βράδυ στο Κτήμα Ονειράμα στην Κοφίνου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ενημέρωση για το νέο γήπεδο και τη διαχειριστική εταιρεία του προπονητικού κέντρου του Σωματείου μας.

Όπως κάθε φορά με διαφάνεια και μέσω διαλόγου μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου και των ενδιαφερόμενων, υπήρξε πλήρης ενημέρωση για όλες τις λεπτομερίες που αφορούν το έργο αυτό, τις μετοχές, τον τρόπο που μπορούν να αποπληρωθούν και τους μελλοντικούς μας στόχους.

Για όσους φίλους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία από τις εναπομείναντες μετοχές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη σελίδα μας ή το Σωματείο!

Επόμενο ραντεβού ΑΥΡΙΟ στο “ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”!

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

By pacomonia

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν 2 εθελοντικές αιμοδοσίες εις μνήμην των αδελφών μας που χάθηκαν άδικα στην άσφαλτο.

Αύριο Σάββατο 11/07 θα πραγματοποιηθει αιμοδοσία εις μνήμη του αδελφού μας Ανδρέα Ανδρέου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στο σπίτι της οικογένειας του στην Οδό Περικλέους 1 στο Φρέναρος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 13/07 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία εις μνήμη του αδελφού μας Μάριου Πολυδώρου από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Καφενείο 7σεεε.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

Απόκτηση Ιωάννη Στουππή

By pacomonia

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση 23χρονου μεσοεπιθετικού Ιωάννη Στουππή.

Ο Ιωάννης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και συγκεκριμένα στις Ακαδημίες του Rochdale και Altrincham όπου ήταν μέλος τους για 9 χρόνια, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε 18 φορές και σημείωσε 3 γκολ με τα χρώματα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το τριφύλλι στο στήθος.

#Ι_Στουππής: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ μπροστά σε αυτόν τον Λαό ο οποίος είναι ο 12ος μας παίκτης. Είμαι αισιόδοξος ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Μετά τις 2 απρόοπτες αποχωρήσεις και τις 2 νέες μεταγραφές, το ρόστερ για τη νέα χρονιά έχει κλείσει.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

Απόκτηση Μιχάλη Φιλίππου

By pacomonia

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού Μιχάλη Φιλίππου.

Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος διετέλεσε μέλος των Ακαδημιών του ΑΣΟΛ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας, με τελευταίο του σταθμό την ομάδα της Ομόνοιας Ψευδά.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Μ_Φιλίππου: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

#peoplesomonia
#pacomonia
#αλσο

ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ διαρκείας, ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την προσπάθεια

By pacomonia

Τα #season_tickets της ομάδας μας για το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας έχουν ήδη κυκλοφορήσει!

Το φετινό εισιτήριο διαρκείας συμπεριλαμβάνει τους #15_εντός_έδρας αγώνες της ομάδας μας και η τιμή έχει καθοριστεί στα 70 ευρώ (βάση προκήρυξης τα εισιτήρια των αγώνων για την ερχόμενη χρονιά θα κοστίζουν €6 για κάθε αγώνα).

ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ διαρκείας, ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την προσπάθεια.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποχώρηση δυο ποδοσφαιριστών

By pacomonia

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Αντρέα Τέγκερη και Στέφανο Ιωάννου, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια με υγεία πάνω απ’όλα.

Ο Αντρέας αποχωρεί από την ομάδα μας για επαγγελματικούς λόγους ενώ ο Στέφανος λόγω προβλήματος υγείας μέλους της οικογένειας του.

Ως Σωματείο εννοείται ότι θα σταθούμε στο πλευρό οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μας έχει την ανάγκη της βοήθειας μας.

Παρόλο που είχαμε ανακοινώσει προ ημερών την ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου, οι αποχωρήσεις αυτές μας αναγκάζουν να προβούμε σε αναπλήρωση των κενών που έχουν δημιουργηθεί και αυτό θα πράξουμε.

Δημιουργία ομάδας U19

By pacomonia
Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες
Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,
Μετά και την επίσημη άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ κατηγορία το Σωματείο μας ανακοινώνει την δημιουργία ομάδας U19, η οποία θα συμμετέχει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Γ’ Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην Α’ φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 10 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους (σύνολο 18 αγωνιστικές).
Οι δύο όμιλοι (ο διαχωρισμός έγινε βάσει της κατάταξης στα Πρωταθλήματα 2019-2020):
Α’ όμιλος: Αχυρώνας Λιοπετρίου, Ομόνοια Ψευδά, ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου, Χαλκάνορας Ιδαλίου, Ελπίδα Αστρομερίτη, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, Διγενής Ορόκλινης, Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, Ομόνοια 1948, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.
Β΄ όμιλος: Οθέλλος Αθηαίνου, Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006, Εληά Λυθροδόντα, Ηρακλής Γερολάκκου, Π.Ο. Ορμήδειας, ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας, Ο Κορμακίτης, Κούρρης Ερήμης, Πέγεια 2014, Ολυμπιάδα Λυμπιών.
☘ Δυο μόλις χρόνια μετά την δημιουργία ομάδας Ανδρών και την επιτυχημένη πορεία μας με δυο συνεχόμενες ανόδους από το Αγροτικό στην Γ΄ κατηγορία, το Σωματείο μας καλείτε αυτή τη φορά να προχωρήσει σε δημιουργία ομάδας U19 για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της κατηγορίας.
Ένα εγχείρημα που μόνο εύκολο δεν είναι καθώς καλούμαστε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς τις απαιτούμενες ηλικιακές υποδομές Ακαδημίας, να ανταποκριθούμε πλήρως στις όποιες δυσκολίες που πιθανό να προκύψουν. Μαθημένοι στα δύσκολα όπως πάντα, είμαστε πεπεισμένοι ότι με σκληρή και μεθοδική δουλειά, με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε αλλά κυρίως με σοβαρότητα και επαγγελματισμό θα καταφέρουμε μέσα στα επόμενα χρόνια να πετύχουμε τον στόχο και το όραμα μας όσον αφορά τα νεαρά ταλέντα μας.
Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, είχαμε θέση ως στόχο και προτεραιότητα να στηριχθούμε σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους την ευκαιρία, να αναδείξουν το ταλέντο τους. Εν συνεχεία της αρχικής μας απόφασης και με πλάνο τριετίας, ο επόμενος στόχος που έχουμε θέση είναι να μπουν οι βάσεις έτσι ώστε η ομάδα Νέων μας να έχει την δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τροφοδοτήσει την ομάδα Ανδρών με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Για αυτό το λόγο κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι για εμάς στις μικρές και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες, δεν είναι αυτοσκοπός μας τα τρόπαια και οι επιτυχίες αλλά η πρόοδος και η εξέλιξη των νεαρών μας, έτσι ώστε να καταφέρουν στο μέλλον να αποτελέσουν τον βασικό κορμό και την ραχοκοκαλιά της ομάδας μας για πολλά χρόνια. Αν παράλληλα με το ζητούμενο έρθουν και οι επιτυχίες καλώς να ορίσουν.
Η ομάδα Νέων μας αλλά και η Ακαδημία γενικότερα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλου του πράσινου οικοδομήματος γιατί αποτελεί για εμάς το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε. Για αυτό το λόγο, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα με στόχο την δουλειά σε επαγγελματικά πρότυπα παράλληλα και σε συνεργασία με την ομάδα Ανδρών.
📍 Προχωρώντας ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά και κάνοντας πράξη τα λεγόμενα μας, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το Σωματείο μας έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση δυο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.
Πρόκειται για τον 19χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο Μιχάλη Κόλα και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Πολυχρονίδη. Ο Μιχάλης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΑΣΟΛ ενώ κατά την τελευταία τριετία ήταν στέλεχος των τμημάτων υποδομής της Ολλανδικής Swift. Ο Γιάννης προέρχεται από την Ακαδημία του Διγενή Μόρφου και την ομάδα U19 στην οποία ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος με 20 συμμετοχές και 3 γκολ.
Να τονίσουμε επίσης ότι όσοι νεαροί κριθούν έτοιμοι θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας Ανδρών και όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν θα βρίσκονται και στην αποστολή των αγώνων για να μαζέψουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.
📍ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Την γενική εποπτεία και οργάνωση αναλαμβάνει ο Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα το τμήμα θα στελεχώνεται από εξαμελές τεχνικό επιτελείο το οποίο περιλαμβάνει:
Προπονητής: Μάριος Ιορδάνου (UEFA A)
Βοηθός προπονητή: Χρίστος Τουμάζου
Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιάννης Κόνιζος
Γυμναστής: Διονύσης Ζηκόπουλος
Φυσικοθεραπεύτρια: Ερατώ Φανίδου
Φροντιστής και Υπεύθυνος υλικών: Σάββας Ηλία
Υπάρχει επίσης συνεργασία με Διατροφολόγο, Ψυχολόγο, Κέντρο Αποκατάστασης Τραυματισμών και Ιατρικό Κέντρο.
Οι προπονήσεις και τα δοκιμαστικά για ηλικίες 2001 μέχρι 2005 θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο γήπεδο της ΑΤΕ-ΠΕΚ περιοχή Εργατών. Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο πιο κάτω τηλέφωνο και στον υπεύθυνο της ομάδας μας.
Ανδρέα Σάββα 99458877

Αιωνία σου η μνήμη Παπαλάζαρε της Κύπρου

By pacomonia

Έφυγε ο Παπαλάζαρος της αριστεράς, ο Παπαλάζαρος της λαϊκής εκκλησίας και όχι του σαθρού ιερατείου, αλλά κυρίως ο Παπαλάζαρος της Κύπρου.

Ο παπάς, ο δημοκράτης, ο αντιστασιακός. Έφυγε Ιούλη, όπως τα δύο δολοφονημένα του παιδιά. Τον Ιούλη του 1973 ο Κυριάκος και τον μαύρο εκείνο Ιούλη του 1974 ο Σωτήρης. Ο ένας από τους φασίστες της ΕΟΚΑ Β’ και ο άλλος από τον Τούρκο εισβολέα.

Αν η Κύπρος είχε ανθρώπινη μορφή θα μπορούσε να ήταν η δική του. Αιωνία σου η μνήμη Παπαλάζαρε της Κύπρου.

Επιτροπή Μορφωτικής Δράσης Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού

By pacomonia

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα 300 και πλέον Μέλη του Σωματείου μας που παρευρέθηκαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κόσμου να εμπλακεί στα της ομάδας, όπως και η σοβαρότητα των απόψεων, των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων που ακούγονται από τα Μέλη.

Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον, κτίζοντας μια ομάδα πραγματικά Από το Λαό Για το Λαό.

Στη χθεσίνη συνέλευση τα Μέλη ενημερώθηκαν πλήρως από τον Ελεγκτή για τις οικονομικές καταστάσεις 2019-20, για το ιδιόκτητο γήπεδο, ενέκριναν τον προυπολογισμό της νέας χρονιάς και ενέκριναν τις αλλαγές στο Σήμα και το όνομα του Σωματείου.

Όπως είναι ήδη γνωστό 2 χρόνια μετά τη δημιουργία του Σωματείου μας και ενώ έπρεπε η προσφυγή να εξεταστεί στις 90 μέρες, το αρμόδιο Υπουργείο ενέκρινε την ένσταση για το 1948.

Δεν χρειάζεται να ξαναγράφουμε για τις πολιτικές πιέσεις και τις ανταλλαγές κάποιων με το σύστημα, αφού πλέον είναι πάσης γνωστό ότι έχουν γίνει ένα και το αυτό με ότι κάποτε ήταν απέναντι.

Ως Σωματείο έχουμε προχωρήσει σε προσφυγή της απόφασης, όμως μας εχει επιβληθεί η αλλαγή ονόματος πριν την εκδίκαση της προσφυγής, αλλιώς θα προχωρούσαν σε διαγραφή του Σωματείου μας.

Με κάθε καλή διάθεση εμείς προτείναμε πέραν τον 10 ονομασιών οι οποίες όμως, απορρίφθηκαν και μάλιστα σε μία εκ των επιστολών των αρμοδίων αρχών τέθηκε θέμα για το Τριφύλλι, το Πράσινο, το Λαϊκό και μας πρότειναν γεωγραφικό προσδιορισμό, κάτι που θεωρήσαμε απαράδεκτο.

Δεν αποδεκτήκαμε καμία αλλαγή στο τριφύλλι, στο χρώμα ούτε και στο Λαϊκό που υπάρχει στο όνομα μας και εννοείτε και κανένα γεωγραφικό προσδιορισμό. Μετά από εντατική ανταλαγή επιστολών και συναντήσεις, και μετά που όπως γράψαμε προηγουμένος μας απέρριψαν πέραν των 10 ονομασιών, καταλήξαμε στο Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου.

Επιλέχθηκε το 29ης Μαϊου για να θυμίζει την μέρα που κάποιοι ξεπούλησαν τον ΑΣΟΛ και την ίδια μέρα κάποιοι άλλοι περήφανα ίδρυσαν το Σωματείο μας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους νομικούς μας που έδωσαν την άνιση μάχη με ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κάποιων.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που κέρδισαν να συνεχίσουμε να φοράμε το Πράσινο το χρώμα της ελπίδας, το Λευκό το χρώμα της χαράς, στο στήθος να έχουμε το ένδοξο τριφύλλι και το κυριότερο να είμαστε ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΑΔΑ, κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να λέμε και να είμαστε περήφανοι.

Ευχαριστίες ξανά στον κόσμο που παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση.

Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Γενική Συνέλευση 01/07/2020

Μερικές στιγμές από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας. Μια συνέλευση που καθυστέρησε λόγω του κορωναϊού αλλά τα Μέλη της ομάδας μας αντιλαμβανόμενοι την σημαντικότητα της έδωσαν μαζικό και δυναμικό παρών.Από το Λαό ☘ Για το Λαό#peoplesomonia#pacomonia#αλσο

Publiée par People's Athletic Club "Omonoia" sur Dimanche 5 juillet 2020

Γενική Συνέλευση 1-7-2020
1 of 37
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020
Γενική Συνέλευση 1-7-2020

Από αύριο στη Γ.Σ. τα διαρκείας 2020-2021

By pacomonia

Στην αυριανή Γενική Συνέλευση θα κυκλοφορήσουν για 1η φορά τα #season_tickets της ομάδας μας για το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας έχει οριστεί στα €70. Συμπεριλαμβάνει τους #15_εντός_έδρας αγώνες της ομάδας μας. Εδώ να σημειώσουμε ότι βάση προκήρυξης τα εισιτήρια των αγώνων για την ερχόμενη χρονιά θα κοστίζουν €6.

Αγοράζεις διαρκείας στηρίζεις την προσπάθεια.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υ.Γ. – Συμμετοχή στην αυριανή Γενική Συνέλευση δικαιούνται τα μέλη 2019-2020. Στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας αύριο θα υπάρχουν όμως και εγγραφές μελών για το 2020-2021.

Μια οικογένεια

By pacomonia

Με αυτό το βίντεο από την εκδήλωση χορηγών, premium members και αποχωρήσαντων ποδοσφαιριστών κλείνουμε τη χρονιά 2019-2020.

Επόμενη εκδήλωση η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

#peoplesomonia
#omonoia1948
#pacomonia

Βραβεύσεις 2019-2020

By pacomonia

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο μπαράκι The Old Souls στην Λευκωσία το Σωματείο μας τίμησε χθες τους χορηγούς, τα premium members και τους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές.

Σε κλίμα οικογενειακό όπως πάντα, δόθηκε η υπόσχεση από όλους η επόμενη χρονιά να μας βρει ακόμη πιο ενωμένους να παλέυουμε για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από το Λαό Για το Λαό

Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
1 of 63
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20
Εκδήλωση βραβεύσεων 2019-20

Όνομα και σήμα Σωματείου

By pacomonia

Ένα από τα θέματα συζήτησης στην επερχόμενη #Γενική_Συνέλευση του Σωματείου μας είναι το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας.

Όπως είναι αναμενόμενο το συγκεκριμένο ζήτημα ενδιαφέρει το κόσμο της ομάδας μας και για αυτό έχει τεθεί σαν ξεχωριστό θέμα στην ημερήσια διάταξη της επικείμενη μας συνέλευσης.

2 χρόνια από την ίδρυσή μας και την άνοδο μας στην Γ’ Κατηγορία της ΚΟΠ και ακόμη πρέπει να συζητούμε και να καθησυχάζουμε το κόσμο της ομάδας μας για πράγματα που για άλλους οργανισμούς θα ήταν αυτονόητα.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας (πριν από την Γενική Συνέλευση) ότι η πρώτη προσπάθεια που έγινε ήταν να υποχρεωθούμε να αφαιρέσουμε ακόμη και τη λέξη “ΛΑΪΚΟ” από το όνομά μας. Θα το επαναλάβουμε για όποιο δεν το έχει καταλάβει: Μας ζήτησαν να αποσύρουμε το χαρακτηρισμό #Λαϊκό από το Σωματείο μας και το ζήτησαν από εμάς που ίσως είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σωματείο που έχει κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιεί.

Εννοείται κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό, αλλά το αναφέρουμε και δημόσια για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης και ιδιαίτερα οι περήφανοι οπαδοί αυτού του σωματείου ότι κάθε απόφαση και κάθε βήμα που αφορά την ομάδα μας αποτελεί αντικείμενο αγώνα να υποστηρίξουμε ακόμη και τα πιο απλά και προφανή των ζητημάτων.

Αναδημοσιεύουμε σήμερα, 2 χρόνια μετά, το πιστοποιητικό έγκρισης του Σωματείου μας, το οποίο εγκρίθηκε μετά που απορρίφθηκε η αρχική ένσταση για το όνομά του.
Ας αντιληφθεί κάθε λογικός άνθρωπος τι είναι αυτό που συμβαίνει τώρα.

Περισσότερα την #1η_Ιουλίου στην Γενική Συνεύλευση του Σωματείου μας στο Αμφιθεατρο Λακατάμιας όπου θα είμαστε στη διάθεση των μελών του Σωματείου μας για οποιαδήποτε απορία έχουν επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

By pacomonia

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η πρώτη εκδήλωση του Σωματείο μας μετά τα μέτρα της καραντίνας είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Γενική Συνέλευση. Την 1 Ιουλίου στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Λακατάμιας καλούμε τα Μέλη του Σωματείου μας να δώσουν δυναμικό παρών και να επιβεβαιώσουμε ακόμη μια φορά ότι αυτή η ομάδα είναι #Από_το_Λαό_Για_το_Λαό.

Από η ώρα 17:30 θα ανοίξουν οι πόρτες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη 2019-20 στα οποία θα δοθεί κάρτα εισόδου. Θα υπάρχει και τραπεζάκι εγγραφής Μελών 2019-20 για όσα αδέλφια θέλουν να συμμετέχουν στη Συνέλευση.
Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν τα νέα #Season_Ticket της ομάδας μας για την Γ’ Κατηγορία και προαιρετικές εγγραφές μελών για το 2020-21.

🕖 Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει η ώρα 19:00.

📍 Θεματική διάταξη:

1. Εισαγωγική ομιλία από το Δ.Σ με ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, των επίκαιρων γεγονότων και των μελλοντικών στόχων του Σωματείου.

2. Πλήρης ανάλυση των οικονομικών του Σωματείου μας από τον ελεγκτή και την ελεγκτική επιτροπή. Σε αυτό το σημείο να καλέσουμε να κοπιάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όσοι τολμούν να αμφισβητούν τη διαφάνεια του Λαϊκού μας Σωματείου.

3. Πλήρης ενημέρωση για το ιδιόκτητο γήπεδο του Σωματείου μας. Για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων, για τη δημιουργία διαχειριστικής εταιρείας, για τη μέθοδο αποπληρωμής και τις εργασίες για να γίνει λειτουργικό.

4. Ενημέρωση για τους στόχους της 1ης ομάδας, τα σχέδια για την U19 και όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

5. Ενημέρωση για το παρασκήνιο πίσω από το σήμα και το όνομα του Σωματείου μας, τις επιστολές και τις αλλαγές που πρέπει να εγκριθούν.

6. Ανάλυση του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς και έγκριση του από τα Μέλη του Σωματείου.

7. Ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για όλα τα θέματα.

☘ Η 1η Ιουλίου ας γίνει η μεγάλη αρχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού στην Γ’ Κατηγορία. Όλοι μαζί να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε και στη συνέχεια να πορευτούμε σαν μια γροθιά στις μελλοντικές μάχες.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Υ.Γ. – Κοινοποιήστε την ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση έτσι ώστε να φτάσει και στο τελευταίο Μέλος ή φίλο του Σωματείου μας.

#peoplesomonia
#omonoia1948
#pacomonia

Πάντα μέχρι τη νίκη

By pacomonia

«Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε “Ναι, Είμαστε”…».

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
14/6/1928 – 9/10/1967

Δεν ξεπουλάμε αρχές. Από το λαό για το λαό, πάλη μέχρι τη νίκη, όπως τονίσαμε πέρσι την ίδια μέρα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα ακόμη άθλημα, αλλά ένα όπλο της επανάστασης»

Απόκτηση Κωνσταντίνου Λούβαρη

By pacomonia

Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τελευταία του μεταγραφική κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου, η οποία είναι η απόκτηση του 24χρονου μέσου Κωνσταντίνου Λούβαρη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του ΑΣΟΛ, ο οποίος κατά την τελευταία τετραετία συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο στις Η.Π.Α., αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα NCAA με απόλυτη επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Κ_Λούβαρης: Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Κύπρο. Γνωρίζω τους στόχους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να την βοηθήσω να τους πραγματοποιήσει. Ο δικός μου αρχικός στόχος είναι να βγάλω ασπροπρόσωπους τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Όσο για τον κόσμο γνωρίζω τι να περιμένω και ανυπομονώ να τους δω ξανά από κοντά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.

Απόκτηση Κωνσταντίνου Μαλέκου

By pacomonia

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Μαλέκου.

Ο Κωνσταντίνος διετέλεσε επί σειρά ετών τερματοφύλακας σε ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας, ενώ κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Άσσιας.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Κ_Μαλέκος: Ευχαριστώ το Σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη δυνατότητα που μου προσφέρει να αγωνιστώ στην ομάδα. Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για τη φετινή χρόνια και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πάντοτε με τη στήριξη του κόσμου της ομάδας θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Απόκτηση Δημοσθένη Δημοσθένους

By pacomonia

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Δημοσθένη Δημοσθένους.

Ο 20χρονος εξελίξιμος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΑΣΟΛ, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στην ομάδα της Δόξας Παλαιομετόχου και στο ΘΟΙ Λακατάμιας.

Καλωσορίζουμε τον Δημοσθένη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Δ_Δημοσθένους: Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο πάντοτε δίπλα της. Είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι έκανα την ιδανική επιλογή.

Απόκτηση Αντρέα Αντωνίου

By pacomonia

Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αντωνίου.

Ο 27χρονος επιθετικός διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής σε ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας, ενώ κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στη μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Α_Αντωνίου: Η μεταγραφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο στο πλάι της και είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.

Πρώτη μεταγραφή για τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Θεράποντος

By pacomonia

Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Θεράποντος.

Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του ΑΣΟΛ, ο οποίος κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε Άρη Λεμεσού και Εληά Λυθροδόντα.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην μεγάλη πράσινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

#Π_Θεράποντος: Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το Σωματείο και μπροστά σε αυτόν τον Λαό που ακολουθεί την ομάδα παντού. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

#peoplesomonia
#omonoia1948
#pacomonia

Σάλπισμα επανάστασης το ’48

By pacomonia

Σάλπισμα επανάστασης το ’48
Γενναίο συναπάντημα στο πάνθεο των λαών
Αρνήθηκες υποταγή δεν έσκυψες κεφάλι
Γεννήθηκες σαν όνειρο μέσα στη βιοπάλη

Μα ήρθαν χρόνοι δύσκολοι, κάποιοι παραστρατήσαν
Τα όσα εσύ τους δίδαξες κάποιοι άλλοι λησμονήσαν
Σκοτείνιασε ο ουρανός, τα κρίνα δεν ανθίσαν
Το μαύρο εκείνο Μάϊο που τα όνειρα σου σβήσαν

4 Ιουνίου 1948 ☘

❌