One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayOmonia 1948 Official Website

Το ραντεβού για τον τελικό κυπέλλου

By pacomonia

Ραντεβού στην Κακοπετριά για να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο παρέα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια για τις αποδόσεις τους και η παρουσία μας στο γήπεδο θα είνάι η καλύτερη επιβράβευση για αυτούς και τις προσπάθειες τους όλη την χρονιά.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

=> Κυριακή 31 Μαρτίου 2019
=> Ώρα 15:30
=> Γήπεδο Κακοπετριάς

Αυτό το άρθρο Το ραντεβού για τον τελικό κυπέλλου δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Δύο προσθήκες για την ομάδα μας

By pacomonia
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρόνου έμπειρου κεντρικού αμυντικού Κρις Ιορδάνους ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της Θύελλας Κοκκινοτριμιθιάς και του 20χρόνου αμυντικού της Δόξας Παλιομετόχου Λοΐζου Αθανασίου.
 
Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ομάδας μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

Αυτό το άρθρο Δύο προσθήκες για την ομάδα μας δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Εκδήλωση Σωματείου: 70 χρόνια από το 1948

By pacomonia

Όταν τους φέραν το χαρτί, δεν σκύψανε κεφάλι.

Το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 σας προσκαλεί σε εκδήλωση προς τιμήν των λαϊκών αγώνων του 1948 και όσων αθλητών δεν έσκυψαν το κεφάλι στο φασισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, η ώρα 19:00.

ekdilosi 1948

Αυτό το άρθρο Εκδήλωση Σωματείου: 70 χρόνια από το 1948 δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Ενεργοποίηση της συνδρομής μέλους

By pacomonia

Μετά από παράκληση πολλών μελών του σωματείου μας, αναδημοσιεύουμε τα στοιχεία για ενεργοποίηση της μηνιαίας τραπεζικής εντολής (standing order) για την συνδρομή μέλους. Τα στοιχεία είναι τα εξής:

Bank: Hellenic Bank
Beneficiary Name: ATHLITIKO LAIKO SOMAT. OMONOIA 1948
Beneficiary IBAN: CY23 0050 0105 0001 0501 8394 1601
Swift (BIC): HEBACY2N

Για λογαριασμούς εκτός της Ελ. Τράπεζας και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την σελίδα μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Αυτό το άρθρο Ενεργοποίηση της συνδρομής μέλους δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Ατζέντα Γενικής Συνέλευσης (23 Νοεμβρίου)

By pacomonia

Το «Από το Λαό για το Λαό» για εμάς δεν είναι μόνο ένα σύνθημα αλλά είναι ολόκληρη η φιλοσοφία με την οποία θέλουμε να λειτουργεί το Σωματείο μας.

Για αυτό τον λόγο θεωρούμε την Συνέλευση της Παρασκευής ως το πιο σημαντικό ραντεβού με τα μέλη μας.

Παραθέτουμε πιο κάτω το πρόγραμμα της Συνέλευσης και καλούμε όλα μας τα μέλη όπως έρθουν με απόψεις, ερωτήσεις ακόμη και κριτική. Από τις 18:00 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές και οι τακτοποιήσεις των συνδρομών και στις 19:00 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Συνέλευσης.

Κλείνοντας να καλέσουμε τα μέλη και τον κόσμο μας όπως ενημερώσουν και το τελευταίο μας μέλος για την Συνέλευση.

Από το Λαό για το Λαό.

programma genikis sinelevsis

Αυτό το άρθρο Ατζέντα Γενικής Συνέλευσης (23 Νοεμβρίου) δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Συνεργασία με την ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ»

By pacomonia

Σε μια προσπάθεια για καλύτερη οργάνωση του κόσμου μας που θα ταξιδέψει στην Κακοπετριά αποφασίσαμε όπως συνεργαστούμε με την ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» η οποία η ώρα 11:00 θα δεξιωθεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας μας μετά από συνεννόηση έχουμε καταλήξει σε ένα «μενού μεζέ» το οποίο θα στοιχίζει 10 ευρώ ενώ τα ποτά θα είναι στις ίδιες χαμηλές τιμές που βάζουμε στις εκδηλώσεις του Σωματείου.

Η ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» βρίσκετε στο δρόμο Κακοπετριάς προς πλατάνια πολύ κοντά στο γήπεδο που θα αγωνιστεί η ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο μας όπως κάνει έγκαιρα τις κρατήσεις του στο τηλέφωνο 99354919 έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Από το πρωί θα ξεκινήσει η εκδρομή και μέχρι τις 11:00 θα βρισκόμαστε στην Κακοπετριά μαζί με την ομάδα και τον κόσμο που θα ακολουθήσει. Σας περιμένουμε στον «ΧΡΥΣΑΝΘΗ» για καλύτερη οργάνωση, όσους δεν καταφέρουν να έρθουν από το πρωί τους περιμένουμε η ώρα 14:30 στο γήπεδο της Κακοπετριάς για να πάρουμε το δεύτερο τρίποντο.

Ατέλειωτες εκδρομές..

Αυτό το άρθρο Συνεργασία με την ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

23 Νοεμβριου Γενική Συνέλευση Σωματείου

By pacomonia

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών μας θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα Γενικές Συνελεύσεις . Σκοπός μας όπως δηλώσαμε εξαρχής είναι η πλήρης διαφάνεια για αυτό και θα παρουσιάσουμε τις οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου μας μέχρι τώρα και θα δεχτούμε ερωτήσεις από τον κόσμο. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για οτιδήποτε άλλο απασχολεί τα μέλη μας. Πλήρες πρόγραμμα θα βγει τις επόμενες μέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι τον Οκτώβριο. Τα μέλη μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας αλλά και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στο Δημοτικό Θέατρο των Λατσιών.

  • 23 Νοεμβρίου Γενική Συνέλευση
  • Προσέλευση 18:30 Έναρξη 19:00
  • Δημοτικό θέατρο Λατσιών

Από το Λαό – Για το Λαό

Αυτό το άρθρο 23 Νοεμβριου Γενική Συνέλευση Σωματείου δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

50 000 τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα της ομάδας μας

By pacomonia

Δευτέρα πρωί και πήραμε τα νούμερα στα χέρια μας, δεν μπορούμε να μην τα μοιραστούμε με τον κόσμο μας.

Όπως μας έχουν ενημερώσει 20.000 διαφορετικοί λογαριασμοί είδαν έστω και ένα λεπτό τον αγώνα ζωντανά ενώ ακόμη 30.000 χιλιάδες διαφορετικές διαδικτυακές ταυτότητες είδαν τον αγώνα μετά σε επανάληψη ή παρακολούθησαν τα στιγμιότυπα. Αυτά τα νούμερα αφορούν ολόκληρο τον κόσμο με τις 3 πρώτες θέσεις να καταλαμβάνουν η Κύπρος, η Αγγλία και η Ελλάδα.

Δεν θα πούμε πολλά απλά να κάνουμε μια δήλωση. Είμαστε το αύριο και ερχόμαστε…

alfasports stats omonoia triptolemos

Αυτό το άρθρο 50 000 τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα της ομάδας μας δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Σημαντική Ανακοίνωση

By pacomonia

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Όπως έχουμε ενημερωθεί η ομάδα μας μετά το επίσημο φιλικό στο Ζακάκι θεωρείται υπότροπη για άναμμα φωτοβολίδων και ως εκ τούτου στο επόμενο άναμμα θα τιμωρηθούμε με πρόστιμο (χρηματικό ποσό).

Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε ως Σωματείο να επικοινωνήσουμε την επίσημη θέση μας όσον αφορά τις φωτοβολίδες.

Καταρχάς, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε λανθασμένη οποιαδήποτε τιμωρία για άναμμα πυρσών. Η θέση μας ως Σωματείο είναι ότι πρέπει να αποποινικοποιηθεί το άναμμα και να τιμωρείται μονάχα η ρίψη στον αγωνιστικό χώρο. Η νομιμοποιήση του ανάματος των φωτοβολίδων θα διαχωρίσει επιτέλους το τι είναι βία στα γήπεδα και τι είναι οπαδική κουλτούρα και ατμόσφαιρα. Μόνο εάν γίνει αυτός ο διαχωρισμός θα μπορέσουμε ως κοινωνία και ως κράτος να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που πραγματικά καταστρέφουν το ποδόσφαιρο μας.

Στα διάφορα πάρτυ, στους γάμους και στις συναυλίες οι πυρσοί θεωρούνται όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν μπορεί ξαφνικά να θεωρούνται εγκληματική πράξη όταν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Με την τιμωρία των πυρσών το μόνο που κτυπούν οι αρμόδιοι είναι την οπαδική ατμόσφαιρα και όχι την βία στα γήπεδα, για αυτό και δεν μπορούμε παρά να τους καλέσουμε να επανεξετάσουν τη συγκεκριμένη θέση και να ανοίξουν διάλογο με τα Σωματεία, τους οργανωμένους οπαδούς και άλλους κοινωνικούς φορείς έτσι ώστε να βρούμε πραγματικά από πού πηγάζει η βία.

Όσον αφορά την πρεμιέρα της ομάδας μας το Σάββατο δεν μπορούμε να καλέσουμε τους οπαδούς μας να μην δημιουργήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που και σε εμάς αρέσει. Εκείνο που θα τους καλέσουμε είναι να αφήσουν κροτίδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα μακρυά από το γήπεδο και να δημιουργήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα με τους πυρσούς και τα καπνογόνα χωρίς ούτε και ένα να πέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα θα τιμωρηθούμε με πρόστιμο όμως ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορεί ένα παιχνίδι να είναι αθλητοπρεπέστατο και ταυτόχρονα στις κερκίδες να δημιουργείται η όμορφη ατμόσφαιρα με τους πυρσούς, το τραγούδι και τις σημαίες.

Το Σωματείο μας που δημιουργήθηκε «Από το Λαό για το Λαό» πρέπει να προστατευτεί από το Λαό του όμως ταυτόχρονα πρέπει να δείξει και ότι ένα άλλο ποδόσφαιρο είναι εφικτό.
Ραντεβού το Σάββατο στα τσιμέντα.

ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΟΧΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ – ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΠΥΡΣΩΝ

Αυτό το άρθρο Σημαντική Ανακοίνωση δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Χορηγική συνεργασία με την Megabet Plus

By pacomonia

Με χαρά ανακοινώνουμε την χορηγική μας συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με την Megabet Plus.

Η εδώ και 3 χρόνια χορηγική παρουσία της Megabet Plus σε χορούς και εκδηλώσεις της ΘΥΡΑ 9 πλέον αναβαθμίζετε μιας και για την φετινή χρονιά θα είναι ο κύριος χορηγός του Σωματείου μας.

Αυτή η πρώτη χρονιά συνεργασίας με το Σωματείο μας ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσει τους δεσμούς και τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών έτσι ώστε η συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Το λογότυπο της Megabet Plus θα βρίσκετε στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Συνεργασία με MegaBet Plus

Αυτό το άρθρο Χορηγική συνεργασία με την Megabet Plus δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

Πρεμιέρα κόντρα στον Τριπτόλεμο Ευρύχου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ώρα 18:30

By admin

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Πρώτος αγώνας κόντρα στον Τριπτόλεμο Ευρύχου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ώρα 18:30.

** Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας Παλιομετόχου λόγω επανασποράς στο γήπεδο του Θοϊ.

Κοινοποιήστε παντού το φυλλάδιο του πρώτου αγώνα για να μάθουν όλα τα αδέλφια για την αλλαγή μέρας, ώρας και γηπέδου. Δυστυχώς αυτές οι αλλαγές θα είναι συχνό φαινόμενο στα παιχνίδια του αγροτικού.

Ραντεβού το Σάββατο να πάρουμε το πρώτο τρίποντο. Από τις 15:00 θα στηθεί το καθιερωμένο γλέντι έξω από το γήπεδο.

  • Σάββατο 10 Νοεμβρίου
  • 18:30
  • Γήπεδο Δόξας Παλιομετόχου

Αυτό το άρθρο Πρεμιέρα κόντρα στον Τριπτόλεμο Ευρύχου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ώρα 18:30 δημοσιεύθηκε πρώτα στο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 Επίσημη Ιστοσελίδα.

❌