One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayOne Radical Planet

· Στα πόσα ψέματα παραιτείται; Τζαι τα σκάνδαλα του Αναστασιάδη , σαν του προέδρου της διαπλοκής, καταγράφονται πκιον τζαι στον φιλο-κυ

By Δέφτερη Ανάγνωση

·         Στα πόσα ψέματα παραιτείται;

Τζαι τα σκάνδαλα του Αναστασιάδη , σαν του προέδρου της διαπλοκής, καταγράφονται πκιον τζαι στον φιλο-κυβερνητικό τύπο. Πώς να αποφύγεις την κραυγαλέα αλήθεια για την ενοχή που καταγράφουν τα κατά συρροή ψέματα;

Σε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο, η Κ. Ηλιάδη τεκμηρίωσε ότι ο Αναστασιάδης, μέσω των εκπροσώπων του, παραπλανεί σταθερά για την υπόθεση με τον Σαουδάραβα [οξά να το πούμε απλώς «ψεύδεται»;]..

Αυτός είναι ο τύπος που ελάλεν ότι θα παραιτηθεί, αν αποκαλυφθεί ότι είχε κέρδος [εκτός εννοείται από τα ταξίθκια με τζετ, τα κέρδη του δικηγορικού γραφείου, την μαρίνα της Αγίας Νάπας κοκ..

Είναι ενδεικτικό ενδεχομένως της ενοχής του Αναστασιάδη είναι οι συνεχείς παραπλανήσεις..

Ένας άνθρωπος με τσίπα μπροστά σε τέτοιες κραυγαλέες στιγμές παραπλάνησης, θα επήαινε σπίτι του. Αλλά είπαμε θέλει τσίπα το θέμα. Τζαι φυσικά, άμα σε όσα απάντησε, ήταν τόσο παραπλανητικός τότε, φανταστείτε αυτά τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν ακόμα..

 

Σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του Σαουδάραβα επενδυτή, συναντήθηκε με τον Αναστασιάδη το 2014. Όμως η κυβερνητική μηχανή ψεμάτων/παραπλανήσεων προσπάθησε να μας πείσει ότι τελικά γνώρισε τον Σαουδάραβα μετά. Τζαι προώθησε φυσικά να συγκαλύψει το γεγονός ότι είχε πάει στις Σεϋχέλλες το 2015 [η βιομηχανία ψεμάτων επέμενε σε μια φαση ότι πήγε μόνο το 2018]…

Αυτά τζαι άλλα μικρά καθημερινά Αναστασιαδικά…

«Τον Ιούνιο τού 2014, ο σεΐχης της Σαουδικής Αραβίας Αμπντούλ Ραχμάν Χαλίντ Μπιν Μαχφούζ απoκάλυψε στο «Sigma» (Sigmalive, Ανδρέας Κημήτρης, 26/6/2014) ότι: «Ο κύβος ερρίφθη. Η απόφαση στον όμιλό μου, και αυτό είναι κάτι που θέλω να ανακοινώσω, έχει παρθεί. Θα επενδύσουμε στην Κύπρο. Σε μερικούς μήνες υπολογίζω να επενδύσουμε στην Κύπρο. Εξαρτάται από το due diligence που πρέπει να γίνει και τις νομικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Όταν ολοκληρωθούν αυτά θα προχωρήσουμε. Η απόφαση έχει ληφθεί. Επομένως, μιλάμε για διάστημα ενός, δύο ή τριών μηνών. Έχουμε εντοπίσει μερικά επενδυτικά σχέδια, αλλά επί του παρόντος δεν είναι νομικά ορθό να ανακοινώσω οτιδήποτε περισσότερο. Σε λίγο καιρό όλοι θα γνωρίζουν […] Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν μαζί μου αυτές τις ημέρες για την υπέροχη φιλοξενία, τον Αρχιεπίσκοπο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι υπέροχοι άνθρωποι. Πέρασα πολύ ωραία μαζί τους. Συζητήσαμε για ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλη την Κύπρο και είδα πολλά που μπορούμε να κάνουμε». Αυτά, τον Ιούνιο του 2014.

Ολίγον… γνωριμία

Πριν από 13 μήνες περίπου, συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου του 2020, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος -αναφορικά με το/τα οικογενειακό/-ά ταξίδι/-α του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Σαουδάραβα φίλου του Μαχφούζ, που πολιτογραφήθηκε Κύπριος μαζί με όλο του το σόι- δήλωσε στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Η πολιτογράφηση του ξένου επενδυτή και της οικογένειάς του με ομαδική αίτηση πολιτογράφησης εγκρίθηκε τον Ιανουάριο του 2015..

[…]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνώρισε τον ξένο επενδυτή για πρώτη φορά μετά που αυτός απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα σε δημόσια εκδήλωση του CIPA […] Η πρώτη ναύλωση αεροσκάφους συμφερόντων του επενδυτή για τις ανάγκες μετακίνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε τον Νοέμβριο του 2016, δηλαδή σχεδόν δύο χρόνια μετά την έγκριση της πολιτογράφησης του επενδυτή. Το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Σεϋχέλλες έγινε το καλοκαίρι του 2018, δηλαδή τρία χρόνια και οκτώ μήνες μετά από την πολιτογράφηση του επενδυτή». [ΚΥΠΕ, 3/2/2020]. Δηλαδή, ο κ. Μαχφούζ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το 2014, που γνώρισε στην εκδήλωση του CIPA μήνες μετά…»

https://politis.com.cy/politis-news/kypros/ta-taxidia-stis-seychelles-kai-i-perirreoysa-choris-apodeixeis-kai-chartosima-leei-psemata-o-proedros-anastasiadis/?fbclid=IwAR3mOkfQcTtM2TqbGQ7a1xQDrWDiV--1wZxNU-r4kkKifr7uoPDuR97KTZI


❌