One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayYour RSS feeds

Κρατήστε τους στο βυθό! OXI στην εξόρυξη υδρογονανθράκων! OXI στον East Med!

By puk
ΟΧΙ σε νέες έρευνες και νέες εξορύξεις ορυκτού πλούτου! ανακοίνωση της εκστρατείας «Μας σκάβουν τον λάκκο/Kazma bırak/ Don’t dig» με αφορμή την σημερινή δράση έξω από την Υπηρεσία Ενέργειας. English text follows Είναι πλέον γνωστό ότι το βασικό αίτιο της κλιματικής αλλαγής είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η χρήση ορυκτών καυσίμων. Η έκθεση της […]

Κρατήστε τους στο βυθό! OXI στην εξόρυξη υδρογονανθράκων! OXI στον East Med!

By puk
ΟΧΙ σε νέες έρευνες και νέες εξορύξεις ορυκτού πλούτου! ανακοίνωση της εκστρατείας “Μας σκάβουν τον λάκκο/Kazma bırak/ Don’t dig” με αφορμή την σημερινή δράση έξω από την Υπηρεσία Ενέργειας. English text follows Είναι πλέον γνωστό ότι το βασικό αίτιο της κλιματικής αλλαγής είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η χρήση ορυκτών καυσίμων. Η έκθεση τηςContinue reading "Κρατήστε τους στο βυθό! OXI στην εξόρυξη υδρογονανθράκων! OXI στον East Med!"

Εγκληματικές πολιτικές καίνε Ελλάδα – Τουρκία – Κύπρο / Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs’ı yakan suç politikalardır

By puk
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα, αλληλεγγύη κι όχι άλλους πολεμικούς εξοπλισμούς.  İhtiyacımız olan silahlanma yarışı değil; daha çok itfaiye aracı, yangın söndürme uçağı  ve uluslararası dayanışma! Kazma Bırak Kampanyası/Εκστρατεία Μας σκάβουν τον λάκκο / don’t dig it campaign κοινή ανακοίνωση – ortak deklarayon – common announcement Από τις αρχές του Ιούλη σεContinue reading "Εγκληματικές πολιτικές καίνε Ελλάδα – Τουρκία – Κύπρο / Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs’ı yakan suç politikalardır"

• Το μπλοκ της αντιπολίτευσης ΙΙΙ. Αλλαγή Γενιάς.

By Δέφτερη ΑνάγνωσηΗ νέα εμφάνιση στο μπλοκ της αντιπολίτευσης, δηλαδή αυτών οι οποίοι είχαν μια συνεπή στάση στη βουλή τον τελευταιο χρονο τζαι δεν φαίνονταν να εξαγοράζονται, είναι η «Αλλαγή γενιάς» της Άννας Θεολόγου. Η Θεολόγου διακρίθηκε στη βουλή με τις παρεμβάσεις για τα τραπεζιτικά. Ουσιαστικά, τα ατομα που εστίασαν στην ύπαρξη ενός βαθέως κράτους διαπλοκής στο τραπεζιτικό τομέα ήταν 2 γυναίκες – η Άννα Θεολόγου τζαι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ.

Αρχικά έστησε μια συμμαχία με το κόμμα των κυνηγών, τζαι φάνηκε να πιάνει αρκετά εντυπωσιακά ποσοστά για πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα – άνω των 5%. Όταν ο Σαββίδης έτρεξε [σαν μπάτλερ του προεδρικού τζαι του ΔΗΣΥ;] να ξεθάψει κανονισμούς που να εμποδίζουν διπλές ονομασίες κοκ, η συνεργασία διασπάστηκε. Αλλά η κ. Θεολόγου φάνηκε να αναπληρώνει την απόσυρση των κυνηγών τζαι να μετατρέπει την κινηση της  σε κόμμα με δυναμική. Είναι πιθανό να αντλήσει ψήφους τζαι από τον χώρο της αποχής.Τζαι να θέλετε να αλλάξει κάτι, αν είσαστε δισπιρκασμένοι κοκ με ότι γίνεται τζαι ότι αποκαλύπτεται ή συγκαλύφκεται, για την διαφθορά, για τ

By Δέφτερη ΑνάγνωσηΤζαι να θέλετε να αλλάξει κάτι, αν είσαστε δισπιρκασμένοι κοκ με ότι γίνεται τζαι ότι αποκαλύπτεται ή συγκαλύφκεται, για την διαφθορά, για τις γελοιότητες του αρχιεπισκοπου  σε μια υποτίθεται κοσμική πολιτεία, για το αδιέξοδο στο κυπριακό τζαι τις πάσες προς το σενάριο προσάρτησης της βόρειας Κύπρου στην Τουρκία [σαν ολοκλήρωση του πραξικοπήματος τζαι της εισβολής] κοκ,  σταματήστε να σας φταίουν ούλλοι.

Τούτα συμπυκνώνονται σήμερα στα συμφέροντα πίσω που το κομβικό σημείο  «Διαφθορά»

Τζαι μεν μασάτε τις ανοησίες ότι φταίει συλλογικά η κυπριακή κοινωνία..

Τούτα εν κόλπα ξεπλύματος. Η κυπριακή κοινωνία είναι ένα θύμα [όπως τζαι άλλες κοινωνίες]- τζαι ζει σήμερα την χειρότερη της περίοδο από το 1960.

Η διαφθορά έσιει όνομα τζαι διεύθυνση.

Κάμετε κάτι. Πείστε έστω τζαι ένα άτομο να ψηφίσει οτιδήποτε εκτός που τον ΔΗΣΥ τζαι τους εξαρτωμένούς τους [είτε της ακροδεξιάς, είτε όσους φαίνεται να εκλιπαρούν διορισμούς με συναλλαγή]..

Όπως εκαμαν στην Αμερική για να ξεφορτωθούν τον Τραμπ.

Το κυπριακό αντίστοιχο εν το καθεστώς Αναστασιάδη.

Σώστε κάποιον/α από την αποβλάκωση.

Γράψετε στο ιντερνέτ.

Γράψετε το θυμό σας στους τοίχους με ένα σπρει ή ένα πινελλο...

Κάμετε μιαν ομάδα  δική σας.

Οργανώστε happenings.

Κάμετε εκδήλωση με 2, 3, 5 φίλους/ες σας.

Κάθε τί μετρά συσσωρευτικά στον ιστορικό χρόνο..

Αφήστε 100,000 λουλούδια να  ανθίσουν. Για το μέλλον..

❌