One Radical Planet

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayYour RSS feeds

Η οικογένεια Κούσιου έχει φαίνεται σημαντική συμμετοχή στην εταιρεία KKPLAW, η οποία συμμετέχει σε εταιρείες διαχείρισης δανείων – την Αλταμ

By Δέφτερη Ανάγνωση·         Τα τεκμήρια –  η οικογένεια Κούσιου έχει φαίνεται σημαντική συμμέτοχή στην εταιρεία KKPLAW.. η οποία συμμετέχει επίσης [ως διευθυντής ή γραμματέας] σε δυο παρακαλώ εταιρείες διαχείρισης δανείων – την Αλταμίρα στη οποία παράτυπα, από ότι φαίνεται, ο Χ. Γεωργιάδης τζαι οι ημέτεροι του δωρισαν [χωρίς προσφορές κοκ] τα ΜΕΔ του Συνεργατισμού τζαι την Gordian που φαίνεται να κάμνει ανάλογα κόλπα για την Τράπεζα Κύπρου.

Δηλαδή η οικογένεια Κούσιου ουσιαστικά φκάλλει λεφτά από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πιάστηκαν αιχμάλωτοι στα δάνεια τζαι λόγω των οικονομικών συνθηκών εν μπορούν να αποκληρώσουν..;

Εμπλεκόμενος σε αρπακτικά συμφέροντα ο Κούσιος δηλαδή;.. :)

Αλλά έστω να τον θεωρήσουμε σαν μέρος του λόμπι των τραπεζών – από αυτούς εστω που φκαλουν κέδρος από την κρίση των υπολοίπων…

Το σκάνδαλο δεν είναι μόνο ηθικό, είναι καθαρά πολιτικό..

Ο κ. Κούσιος φκάλλει κέρδη τζαι εκπροσωπεί μια κυβέρνηση, η οποία ευνοεί τις τράπεζες  τζαι δεν εφαρμόζει νομοθεσίες για την προστασία των δανειοληπτών όπως έχουν γίνει επανειλημμένες καταγγελίες..

Ουσιαστικά, ο Κούσιος συμμετέχει σε ένα μηχανισμό εξουσίας που στερεί [τζαι ευρωπαϊκά όπως καταγγέλθηκε πρόσφατα] δικαιώματα των δανειοληπτών, τζαι αυτή η στέρηση ευνοεί τι εταιρείες στις οποίες έχει συμφέροντα ο Κούσιος..

Υπάρχει καμια λογική απάντηση σε αυτό; Οξα η απάντηση εν η απόπειρα μετατόπισης με θεάματα τύπου Θεοχάρους – Φουρλά λτδ;

Αν δεν υπάρχει λογική απάντηση η παραίτηση, μόνο μια φράση μεινίσκει: Τσίπα κύριε Κούσιε. Έσιεις την ακουστά;

Τζαι η κωμική φιγούρα που εδιορίσαν στην εισαγγελία ακόμα εν άκουσε, εν εκατάλαβε οξά εν ο ρόλος του να παίζει τον άσχετο;


· Για τα σκάνδαλα σύγκρουσης συμφερόντων της κυβέρνησης ΔΗΣΥ/Αβέρωφ/Κούσιος Λτδ

By Δέφτερη Ανάγνωση


·         Για τα σκάνδαλα σύγκρουσης συμφερόντων της κυβέρνησης ΔΗΣΥ/Αβέρωφ/Κούσιος Λτδ

Σύνδεσμος κατά της ασυδοσίας των τραπεζών

Το δικηγορικό γραφείο Κούσιου εκπροσωπεί την Altamira στην Κύπρο και όχι το γραφείο Τάσος Παπαδόπουλος, επισήμανε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος της ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος από το 2014 σταμάτησε να ασκεί τη δικηγορία.

Είπε ότι ζήτησε εγγραφή του θέματος γιατί από το πόρισμα Αρέστη προκύπτουν πολλά ζητήματα, όπως για παράδειγμα ότι αυτοί που διαπραγματεύτηκαν τη συμφωνία με την Altamira βρέθηκαν να εργάζονται γι’ αυτήν, αυτοί που διαχειρίστηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βρέθηκαν επίσης να επωφελούνται από την Altamira με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Επειδή τα θέματα αυτά ειναι τεράστιου δημοσίου συμφέροντος η επιτροπή ελέγχου θεσμών και δημοσίων δαπανών οφείλει πριν την λήξη αυτής της θητείας να βγει να κανει ενα απολογισμό.

Με βάση λοιπόν τις δικές τους παραδοχές πρέπει να απαντηθούν τα ερωτήματα:

Πως έρχονταν νομοσχέδια στην βουλή από ενα υπουργικό συμβούλιο που ειναι διαπλεκόμενο με εταιρείες εξαγοράς δανείων;

Πως βαφτίζονταν νόμιμες οι ψηφοφορίες στην βουλή όταν οι βουλευτές και οι οικογένειες τους που ψήφισαν τα νομοσχέδια για αρπαγή των περιουσίων πολιτών και επιχειρήσεων είχαν αποδεδειγμένα συμφέροντα;


• Τζαι είμαστε πολλά περίεργοι να δούμε πώς θα ξεπλυθεί ο Χ. Γεωργιάδης αυτός ο τυπάκος του οποίου οι πρακτικές μετονόμασαν την κουμπαροκρ?

By Δέφτερη Ανάγνωση


·         Τζαι είμαστε πολλά περίεργοι να δούμε πώς θα ξεπλυθεί [εννοείται εκτός ΔΗΣΥ οπου βουρούν να συγκαλύψουν το ημέτερο στέλεχος] ο Χ. Γεωργιάδης αυτός ο τυπάκος του οποίου οι πρακτικές μετονόμασαν την κουμπαροκρατία σε ημετεροκρατία των συμμαθητών/τριών... Διότι εν μπορεί να μεν συμμετείχε στην απόφαση για την Αλταμίρα. Τζαι να μεν έξερεν ότι εν παράνομη χωρίς προσφορές..

Τζαι επίσης είμαστε πολλά περίεργοι να δούμε αν θα ξανα-ξεπλυθεί η υπόθεση Χατζηγιάννη..

Τί έκαμνε τούτος ο τύπος την περίοδο των κλειστών τραπεζών – τζαι για ποιόν πράμα ήταν υπό διερεύνηση;

Τζαι είναι ή δεν είναι αδίκημα καταχρησης εξουσίας τζαι ρουσφετολογίας, ένας υπουργός να πιάνει ένα ύποπτο για αδίκημα από την διερεύνηση τζαι να τον βάλει επικεφαλής ενός οργανισμού – συγκαλύφκοντας ντε φάκτο τις οποιες ευθύνες για το αδίκημα στην κλειστή περίοδο;..

Μπορεί ένας υπουργός να ξεπλένει αδικήματα τζαι παρατυπίες φίλων τζαι ημέτερων του;


❌